H UEFA ανέβαλε τους τελικούς του Champions League και του Europa League!

Ηταν προγραμματισμένοι για τα τέλη Μαΐου

UEFA

Ο κορωνοϊός σαρώνει την Ευρώπη και παρασύρει στο διάβα του και το ποδόσφαιρο. Μετά την αναβολή του EURO για του χρόνου, η UEFA αποφάσισε σήμερα και την αναβολή των τελικών του Champions League και του Europa League που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν στα τέλη του Μάιου.

Κορωνοϊός: Μένει η ονομασία "Euro 2020" παρότι θα γίνει το 2021

Ο τελικός του Champions League ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 30 Μαΐου στο Ολυμπιακό Στάδιο της Κωνσταντινούπολης (Ατατούρκ), ενώ ο τελικός του Europa League είχε προγραμματιστεί να γίνει τρεις μέρες νωρίτερα (στις 27 Μαΐου), στο Γκντανσκ της Πολωνίας (Stadion Energa).

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία τόνισε ότι, στην παρούσα φάση δεν έχει παρθεί καμία απόφαση για το πότε θα γίνουν οι αγώνες, αν και τα χρονικά περιθώρια στενεύουν όσο περνάει ο καιρός. 

Αναβάλλονται οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο λόγω κορωνοϊού;

Η ανακοίνωση της UEFA

"Ως αποτέλεσμα της κρίσης του κορωνοϊού στην Ευρώπη η UEFA πήρε σήμερα επίσημα την απόφαση να αναβάλει τους κάτωθι αγώνες, που ήταν αρχικά προγραμματισμένοι να διεξαχθούν τον Μάϊο του 2020:

UEFA Women’s Champions League Final

UEFA Europa League Final

UEFA Champions League Final

Ποδόσφαιρο ξανά... next year

Καμιά απόφαση δεν έχει ληφθεί για τις νέες ημερομηνίες. Η ομάδα εργασίας που δημιουργήθηκε την περασμένη εβδομάδα ως αποτέλεσμα της διάσκεψης μεταξύ των ενδιαφερομένων μερών του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, υπό την προεδρία του προέδρου της UEFA Aleksander Čeferin, θα αναλύσει τις διαθέσιμες επιλογές. Η ομάδα έχει ήδη ξεκινήσει να μελετά το καλεντάρι. Οι ανακοινώσεις θα γίνουν εν ευθέτω χρόνο".

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top