"Aνάσα" για τον Ολυμπιακό: Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Πρίντεζης

Όλα καλά και για τον Στρόμπερι

"Aνάσα" για τον Ολυμπιακό: Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Πρίντεζης
Στις προπονήσεις του Ολυμπιακού επέστρεψε ο Γιώργος Πρίντεζης, μετά από περίπου ένα μήνα απουσίας, λόγω τραυματισμού. Ο «ερυθρόλευκος» φόργουορντ ακολουθούσε το προηγούμενο διάστημα πρόγραμμα αποθεραπείας για την πελματιαία απονευρωσίτιδα που τον ταλαιπώρησε στο αριστερό πόδι και σήμερα άρχισε ατομικό πρόγραμμα, ενώ σταδιακά θα μπει και πάλι στο ομαδικό πρόγραμμα.

Στο μεταξύ, ο Ντι Τζέι Στρόμπερι «έβγαλε» την προπόνηση της Μ. Πέμπτης, χωρίς ενοχλήσεις. Ο Αμερικανός τραυματίστηκε στον αντίχειρα του αριστερού χεριού, αλλά η ηρεμία επανήλθε άμεσα στο «στρατόπεδο» των πρωταθλητών Ελλάδας, καθώς η μαγνητική, στην οποία υποβλήθηκε, βγήκε «καθαρή» και σήμερα ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα.

Στο μεταξύ, ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Σκινδήλιας, και ο γενικός διευθυντής, Χρήστος Σταυρόπουλος, ταξίδεψαν στο Λονδίνο για το «ECA Shareholders Meeting», εκεί όπου θα εκπροσωπήσουν τους «ερυθρόλευκους» στη σύσκεψη της Euroleague των 11 ομάδων που θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top