ΒΙΝΤΕΟ: Ο Σάκης Ρουβάς ηγείται της εκδήλωσης «Ελλάδα μπορείς»!

��ο μήνυμα του κορυφαίου Έλληνα τραγουδιστή

Ο χρόνος έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 που θα πραγματοποιηθούν τον Αύγουστο (5-21) στο Ρίο ντε Τζανέιρο!

Η χώρα μας ετοιμάζεται για την τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας και ο Σάκης Ρουβάς θα ηγηθεί της εκδήλωσης «Ελλάδα μπορείς» που θα πραγματοποιηθεί στο Παναθηναϊκό στάδιο στις 27 Απριλίου στις 17.00, το απόγευμα.

Εκτός όμως από τον κορυφαίο Έλληνα τραγουδιστή το «παρών» θα δώσουν πολλοί Έλληνες Ολυμπιονίκες όπως οι: Σπύρος Γιαννιώτης (Ολυμπιονίκης στην Κολύμβηση), Πύρρος Δήμας (Ολυμπιονίκης στην Άρση Βαρών) και Βούλα Κοζομπόλη (Ολυμπιονίκης στην Υδατοσφαίριση).

Το «Ελλάδα μπορείς» αποτελεί πρόγραμμα στήριξης της Τελετής Παράδοσης Ολυμπιακής Φλόγας και της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας.

Στόχος είναι οι ευχές όλων των φιλάθλων που θα κατακλύσουν το Καλλιμάρμαρο στάδιο να ενωθούν με τα όνειρα και τις επιθυμίες των Ελλήνων αθλητών που θα μετάσχουν στους αγώνες του Ρίο.

Η τελετή παράδοσης με δωρεάν είσοδο φυσικά αναμένεται λιτή αλλά συνάμα και λαμπρή και φυσικά θα ακολουθήσει την αφή της Ολυμπιακής Φλόγας που θα έχει προηγηθεί στις 21 Απριλίου στην Αρχαία Ολυμπία.


Το μήνυμα του Σάκη Ρουβά στο Facebook

O Σάκης Ρουβάς νιώθει ιδιαίτερη τιμή που του δόθηκε η ευκαιρία να συμμετάσχει σε αυτό το ξεχωριστό γεγονός.

Ο τραγουδιστής έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: «Νιώθω τιμή και ευγνωμοσύνη που συμμετέχω, ως εθελοντής, κι εγώ στην Επίσημη Τελετή Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας! Ελάτε να στείλουμε όλοι μαζί με μια φωνή ένα μήνυμα ειρήνης, ευγενούς άμιλλας, ��άθους, αισιοδοξίας κι Ελληνικής υπερηφάνειας από το Καλλιμάρμαρο σε όλο τον κόσμο στις 27 Απριλίου, στις 5 το απόγευμα, με ελεύθερη είσοδο! Να φωνάξουμε με μια φωνή "Ελλάδα Μπορείς" εμψυχώνοντας με τις ευχές μας την Ελληνική Ολυμπιακή μας Ομάδα, τους αθλητές μας!»
ρουβαςςς.jpg




Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top