Η Σερένα πανηγύρισε τον 69ο τίτλο της καριέρας της

Ήττα Τζόκοβιτς από Φέντερερ στο τουρνουά του Σινσινάτι

Η Σερένα πανηγύρισε τον 69ο τίτλο της καριέρας της
Mε τον καλύτερο τρόπο ο��οκλήρωσε την προετοιμασία της για το Αμερικανικό Όπεν η Σερένα Γουίλιαμς με την κορυφαία τενίστρια στον κόσμο να επικρατεί 2-0 σετ της Σιμόνα Χάλεπ στον τελικό του Wester & Southern Open και να υπερασπίζεται με επιτυχία τον 5o τίτλο της στο Σινσινάτι!

Βελτιώνοντας αισθητά το σερβίς της, σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες της στο Οχάϊο, η Αμερικανίδα επιβλήθηκε 6-3, 7-6(5) της μαχητικής αντιπάλου της.

Η 33χρονη Αμερικανίδα, κορυφαία τενίστρια στον κόσμο, κέρδισε για 15η συνεχή φορά σε τελικό και πανηγύρισε τον 69ο τίτλο της καριέρας της.

Ήττα Τζόκοβιτς από τον Φέντερερ

Μία νίκη μακριά από το να γράψει ιστορία βρέθηκε ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Σέρβος σταρ του τένις ήθελε να γίνει ο πρώτος που κατακτά και τα εννέα «Masters», αλλά στον τελικό του τουρνουά του Σινσινάτι ηττήθηκε από τον Ρότζερ Φέντερερ με 7-6 (1), 6-3.

"Φυσικά το ότι είχα μια ευκαιρία να κάνω το «Career Golden Masters» έπαιξε σημαντικό ρόλο στην προσέγγιση αυτού του τουρνουά. Αυτή τη χρονιά ήμουν στον τελικό, ένα βήμα πιο κοντά. Θα συνεχίσω να προσπαθώ και να παλεύω για να γράψω ιστορία. Έχω ένα μεγάλο κίνητρο και με εμπνέει αρκετά, ώστε να επιστρέψω εδώ και να παίξω το καλύτερό μου τένις", τόνισε ο Τζόκοβιτς, μετά από την 5η ήττα του στη φετινή σεζόν.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top