Τα ψέματα τελείωσαν: Τελεσίγραφο από FIFA και UEFA

Θα υπάρξει μια σειρά από κυρώσεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο αν ψηφιστεί το νομοσχέδιο

H FIFA και η UEFA απέστειλαν κοινή επιστολή με αποδέκτη την ΕΠΟ σχετικά με το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου σε περίπτωση που ψηφιστεί από την ελληνική Βουλή το νέο αθλητικό νομοσχέδιο.

Η εν λόγω επιστολή έχει χαρακτήρα τελεσίγραφου στην οποία αναφέρουν πως αν ψηφιστεί το εν λόγω νομοσχέδιο που καταργεί το αυτοδιοίκητο (και όχι με την κατάθεσή του), θα υπάρξει μια σειρά από κυρώσεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Κυριότερες εξ αυτών φυσικά είναι ο άμεσος αποκλεισμός εθνικών συγκροτημάτων και συλλόγων από τις διεθνείς διοργανώσεις επ’ αόριστον.

Όπως σας αναφέραμε νωρίτερα από το star.gr, το νομοσχέδιο «Επείγοντα μέτρα για τηναντιμετώπιση της βίας στοναθλητισμό και άλλες διατάξεις» έχει κατατεθεί με τη διαδικασία του επείγοντος και συζητείται στη Βουλή.

Το νομοσχέδιο θα συζητηθεί αρχικώς στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής στις 27-28 και 30 Απριλίου και στη συνέχεια, στις 4 και 5 Μαΐου, στην Ολομέλεια, οπότε και θα τεθεί προς ψήφιση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top