Μέταλιστ – ΠΑΟΚ 1-1

Στη ρεβάνς για την πρόκριση στο Champions League

Μέταλιστ – ΠΑΟΚ 1-1

Ισόπαλος με σκορ 1-1 έληξε ο ποδοσφαιρικός αγώνας στην Ουκρανία μεταξύ Μέταλιστ και ΠΑΟΚ, στη ρεβάνς του 0-2 της Τούμπας, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο ΠΑΟΚ ήταν άτυχος πάντως καθώς είχε την πρωτοβουλία στον αγώνα και έχασε ευκαιρίες μέχρι το 71΄, όταν σημειώθηκε το γκολ της Μέταλιστ, ενώ στο 42' θα μπορούσε να του είχε δοθεί πέναλτι σε ανατροπή του Λούκας μέσα στη μεγάλη περιοχή. Για την ελληνική ομάδα ισοφάρισε στο 82' ο Νέτσιντ που μόλις είχε περάσει στον αγώνα σαν αλλαγή.

Με το συγκεκριμένο σκορ προκρίθηκε στον τέταρτο προκριματικό γύρο η ουκρανική ομάδα, ενώ ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει στα πλέι οφ του Europa League (εκτός κι αν τιμωρηθεί η Μέταλιστ από την UEFA για υπόθεση στημένων αγώνων και αποφασισθεί να συνεχίσει στη θέση της η ομάδα της Θεσσαλονίκης στα πλέι οφ του Champions League).

Την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ αποτελούν οι :

Χακόμπο, Κίτσιου, Κατσουράνης, Βιτόρ, Λίνο, Τζιόλης (Νέτσιντ), Λάζαρ, Ολίσε, Λούκας, Γεωργιάδης (Λόρενς) , Σαλπιγγίδης (Αθανασιάδης). Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top