Ποινικές διώξεις κατά Μαρινάκη, Θεοδωρίδη και Γιαννακόπουλου

Διώκονται για τη συμπεριφορά τους κατά τη διάρκεια αγώνων

Ποινικές διώξεις κατά Μαρινάκη, Θεοδωρίδη και Γιαννακόπουλου

​Ο αθλητικός εισαγγελέας Αριστείδης Κορέας άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος στον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Σάββα Θεοδωρίδη.

Όσον αφορά στον πρόεδρο του Ολυμπιακού αλλά και τον Αντιπροέδρο, Σάββα Θεοδωρίδη, η ποινική δίωξη αφορά σε παράβαση του άρθρου 132 του νόμου 2725/1999 και σχετίζεται με ποινική αντιμετώπιση προσυννεοημένων αγώνων.

Η έρευνα ξεκίνησε με αφορμή δηλώσεις στο Τύπο μεγαλομετόχου του Αστέρα Τρίπολης (Δημήτρη Μπάκου), μετά το τέλος του τελικού κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ του Ολυμπιακού και του Αστέρα Τρίπολης. Να θυμίσουμε ότι τότε ο Βαγγέλης Μαρινάκης φέρεται να πήγε στα αποδυτήρια και είχε διάλογο με τον διαιτητή Θανάση Γιάχο.

Η δίωξη κατά του προέδρου του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γιαννακόπουλου έγκειται στο Φύλλο Αγώνα των διαιτητών του αγώνα μπάσκετ για τα play off μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στις 9 Ιουνίου 2013, ��ια παράβαση του άρθρου 132 § 1 Ν 2725/1999. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού διώκεται εξαιτίας της συμπεριφοράς του κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου του εν λόγω αγώνα, που φέρεται να πήγε στα αποδυτήρια μαζί με τρεις οπαδούς της ομάδας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top