Παρουσιάστηκε το λογότυπο του Euro 2016!

Όπως ήταν φυσικό... στα εθνικά χρώματα της Γαλλίας!

​Το επόμενο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου θα διεξαχθεί στη Γαλλία από τις 10 Ιουνίου μέχρι τις 10 Ιουλίου του 2016. Απομένουν, δηλαδή, περισσότερες από 1000 μέρες (1080 για την ακρίβεια) μέχρι την έναρξή του. Από το απόγευμα της Τετάρτης, όμως, όλοι οι φίλαθλοι το αισθάνονται κάπως πιο… κοντά. Και αυτό γιατί παρουσιάστηκε το λογότυπο της διοργάνωσης.

Η UEFA ανέθεσε σε πορτογαλική εταιρία το σχεδιασμό του λογότυπου, όπως είχε κάνει και στο Euro του 2012. Το αποτέλεσμα παρουσιάστηκε σε ειδική εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Παρίσι και δεν προκάλεσε κάποια έκπληξη, αποσπώντας, ωστόσο, θετικά σχόλια.

Χαρακτηριστικό του νέου λογότυπου, όπως ήταν φυσικό, είναι το κόκκινο, το μπλε και το λευκό χρώμα (εθνικά χρώματα της Γαλλίας), τα οποία ενώνονται σε αρμονικές γραμμές και πλαισιώνουν την εικόνα του… μεγάλου πόθου, του Κυπέλλου.

Ειδικοί των τεχνών έχουν, ήδη, εκφραστεί με θετικά σχόλια για το σχέδιο, το οποίο σύμφωνα με αυτούς «είναι σύγχρονο και εκπέμπει καλαισθησία, κάτι που το κάνει να ξεχωρίζει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top