Για φοροδιαφυγή ελέγχεται και ο Μουρίνιο!

Στο στόχαστρο οι παίκτες που "μανατζάρει" ο Ζόρζε Μέντες

Για φοροδιαφυγή ελέγχεται και ο Μ��υρίνιο!
​Εκτός από τον Λιονέλ Μέσι που κατηγορείται για φοροδιαφυγή, αρκετοί ακόμη παράγοντες του ποδοσφαίρου της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης, έχουν μπει στο στόχαστρο για φοροδιαφυγή, όλοι υπό την εκπροσώπηση του μάνατζερ Ζόρζε Μέντες. Μεταξύ αυτών και ο Ζοζέ Μουρίνιο.
«Ο Ζοζέ Μουρίνιο ελέγχεται για τα έσοδα που είχε τα τρία τελευταία χρόνια όταν ήταν προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης αφού θεωρείται ύποπτος για φοροδιαφυγή μέσω εξωχώριων εταιρειών» αποκάλυψε ο επικεφαλής της Ένωσης Αθλητικών Συντακτών της Ισπανίας, Γκιούλιαν Ρεδόντο στο ραδιόφωνο Onda Cero.
Ο Ζόρζε Μέντες συνεργάζεται επίσης με τους Κριστιάνο Ρονάλντο, Ανχελ Ντι Μαρία, Φάμπιο Κοεντράο και Πέπε, οι οποίοι αναμένεται να ελεγχθούν από την οικονομική αστυνομία.
Την ίδια στιγμή στην Ιταλία βρίσκεται σε εξέλιξη η επιχείρηση «Άρρωστο ποδόσφαιρο» η οποία ουσιαστικά ξεκίνησε πριν από έναν χρόνο. Με εντολή της Εισαγγελίας της Νάπολι το ιταλικό ΣΔΟΕ έκανε έφοδο στα γραφεία 18 ομάδων της Serie A, 11 της Serie B και 12 της τρίτης κατηγορίας αναζητώντας στοιχεία για πιθανή φοροδιαφυγή, ξέπλυμα χρήματος στις μεταγραφές των παικτών και συστηματική τιμολόγηση ανύπαρκτων συναλλαγών.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top