Η Ομοσπονδία για τη λανθασμένη ανακοίνωση του θανάτου του Α. Κιλιγκαρίδη

Διαβάστε τι έγινε... και τα περισσότερα μέσα ενημέρωναν για το θάνατο του αθλητή

​Η EOE με επίσημη ανακοίνωση της αποσαφήνισε την κατάσταση της υγείας του Ανδρέα Κιλιγκαρίδη, ότι δηλαδή δεν απεβίωσε αλλά παραμένει σε μηχανική υποστήριξη όπως σας γράψαμε χθες στο star.gr. και όπως η ίδια ομολογεί πως ενημέρωσε λανθασμένα, Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΕ:

«Ύστερα από λανθασμένη πληροφόρηση από την Ομοσπονδία κανόε καγιάκ, βγήκε η είδηση ότι ο πρωταθλητής Ανδρέας Κιλιγκαρίδης απεβίωσε. Με επόμενη ενημέρωση της ίδιας Ομοσπονδίας, αποσαφηνίστηκε ότι ο αθλητής εξακολουθεί να παραμένει στη ζωή με μηχανική υποστήριξη».

Η συγγνώμη του προέδρου της ελληνικής ομοσπονδίας κάνοε καγιάκ, Αντώνη Νικολόπουλου, όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ:

«Ο Πολωνός ομοσπονδιακός προπονητής μας, Ζντίσλαβ Ζούμπσκι, με ενημέρωσε πως ο Ανδρέας Κιλιγκαρίδης είχε πεθάνει. Τελικά, στη συνέχεια σε νέα επικοινωνία μού είπε πως ήταν μέσα στο συμβούλιο και πως οι γιατροί είχαν λάβει την απόφαση να τον αποσυνδέσουν σε 5 λεπτά. Παρενέβη, όμως, εντός αυτού του μικρού χρονικού διαστήματος η πρεσβεία μας και μ��σα σε λίγα λεπτά κατάφεραν να κερδίσουν προθεσμία μίας ημέρας. Από το υπουργείο Αθλητισμού φεύγει τώρα και πάει κάποιος γιατρός εκεί για να συνδράμει στην Πολωνία. Κάνουμε ό,τι μπορούμε, αφού η νομοθεσία της Πολωνίας προβλέπει άμεση αποσύνδεση από τα μηχανήματα από τη στιγμή που ένας άνθρωπος διαγνωσθεί κλινικά νεκρός. Ζητώ συγγνώμη και από εσάς και από την οικογένειά του γι' αυτό το τεράστιο λάθος».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top