Η Μάντσεστερ Σίτι απέλυσε τον Μαντσίνι

Ανοίγει ο δρόμος του Πελεγκρίνι στον πάγκο

Η Μάντσεστερ Σίτι απέλυσε τον Μαντσίνι

​Εξελίξεις στη Μάντσεστερ Σίτι. Οι Πολίτες ανακοίνωσαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης την αποχώρηση του Ρομπέρτο Μαντσίνι απο τον πάγκο τους. Με την κίνηση αυτή ουσιαστικά άνοιξαν τον δρόμο για την πρόσληψη του Εμμάνουελ Πελεγκρίνι, του Χιλιανού κόουτς της Μάλαγα.

«Με λύπη του ο σύλλογος ανακοινώνει ότι ο Ρομπέρτο Μαντσίνι απαλλάσσεται από τα καθήκοντά του στη Μάντσεστερ Σίτι», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.Η Σίτι κατέκτησε υπό τις οδηγίες του Ρομπέρτο Μαντσίνι ένα πρωτάθλημα κι ένα Community Shield το 2012, καθώς επίσης και το Κύπελλο την αμέσως προηγούμενη χρονιά.

Η ήττα-σοκ από τη Γουίγκαν στον τελικό του Κυπέλλου και η απώλεια του μοναδικού τροπαίου που θα μπορούσε να κατακτήσει τη φετινή σεζόν η ομάδα του Μάντσεστερ, ήταν απλά η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Έπειτα από 3,5 χρόνια στους «Πολίτες», ο Ιταλός τεχνικός δεν θα βρίσκεται πλέον στον πάγκο τους, αφού η διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας τη λύση της συνεργασίας τους, επισημοποιώντας έτσι ότι θεωρούνταν βέβαιο τα τελευταία 24ωρα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top