Δάκρυσε ο Νίκος Γκάλης με την αποθέωση του από τον κόσμο!

«Είστε η οικογένειά μου. Έχω να νιώσω έτσι από τότε που γεννήθηκε η μικρή μου»

Δάκρυσε ο Νίκος Γκάλης με την αποθέωση του από τον κόσμο!

​Σ’ένα κατάμεστο Αλεξάνδρειο στάδιο που από δω και στο εξής θα ονομάζεται «Nick Galis Hall», αποθεώθηκε το βράδυ που μας πέρασε ο θρύλος του μπάσκετ, Νίκος Γκάλης, στην εκδήλωση που έγινε προς τιμήν του από την ΚΑΕ Άρης.

1925310.jpg

«Εδώ είναι το σπίτι μου και όλοι εσείς είστε η οικογένειά μου. Έχω να νιώσω τέτοια συγκίνηση από τότε που γεννήθηκε η μικρή μου» είπε ο ίδιος φανερά συγκινημένος.

gkalis4.jpg

Η εκδήλωση βράβευσης του Νίκου Γκάλη θα μείνει στην ιστορία ως μια από τις κορυφαίες στιγμές της καριέρας του, η οποία τελείωσε τόσο άδοξα στις αρχές της δεκαετίας του 1990, όπως σας γράψαμε και χθες στο star.gr.

1925288.jpg

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή για έναν αθλητή από τη στιγμή που κρεμάει τη φανέλα του να τιμηθεί από την ομάδα του. Καλύτερα αργά παρά ποτέ» είπε με νόημα ο «γκάνγκστερ» του ελληνικού μπάσκετ.

1925313.jpg

Όλοι οι μεγάλοι του αντίπαλοι και φίλοι ήταν εκεί για να τον τιμήσουν και να μοιραστούν τη χα��ά του, καθώς και η κόρη του Στέλλα και η σύζυγος του, Ελένη Παναγιώτου.

1925308.jpg

Η αποκάλυψη της επιγραφής με το νέο όνομα του γηπέδου «Nick Galis Hall» ήταν το κερασάκι στην τούρτα με τον πρόεδρο του Άρη Λευτέρη Αρβανίτη να δηλώνει συγκινημένος: «Ο Νίκος Γκάλης πήρε την θέση που του αξίζει στην ομάδα. Εμείς θέλαμε να αποκαταστήσουμε την ιστορία και ξεκινήσαμε από το Νίκο Γκάλη. Έπρεπε ένα λάθος που συνέβαινε από το 1995 όπου ο Νίκος ανακοίνωσε την αποχώρηση του από το μπάσκετ, να κλείσει. Την απάντηση την δίνουμε εμείς οι ίδιοι απόψε εδώ».

1925287.jpg

Την ανακοίνωση της μετονομασίας του γηπέδου την έκανε ο υφυπουργός αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης με τις ευλογίες του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ενώ η φανέλα με το Νο 6 αναρτήθηκε εκεί ψηλά στο γήπεδο.

1925303.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top