Στην Αθήνα βρίσκεται το νέο απόκτημα του Παναθηναϊκού

Πρώτος σκόρερ στο Eurocup ο Κάρι

Στην Αθήνα βρίσκεται το νέο απόκτημα του Παναθηναϊκού

​Στην Αθήνα προσγειώθηκε ο Ραμέλ Κάρι, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, στο μπάσκετ. «Θα προσπαθήσω για το καλύτερο για τον Παναθηναϊκό. Δεν μου αρέσουν τα πολλά λόγια, οπότε αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα το στόχο της. Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο για έναν παίκτη να ενσωματωθεί σε μια ομάδα αυτή τη χρονική στιγμή, γιατί σίγουρα έχει βρει τη χημεία της», είπε ο Κάρι.

Ο Αμερικανός πρόσθεσε: «Θα προσπαθήσω να προσαρμοστώ όσο το δυνατόν γρηγορότερα και να βοηθήσω όσο μπορώ. Σίγουρα θεωρώ την παρουσία μου στον Παναθηναϊκό ένα βήμα μπροστά για την καριέρα μου. Ανυπομονώ να βρεθώ στο γήπεδο με τους συμπαίκτες μου».

Ο Κάρι, πρώτος σκόρερ στο Eurocup το 2012, είναι 33 χρονών και έχει ύψος 1.91, αγωνίζεται στις θέσεις των γκαρντ. Πρόσφατα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την BC Ντόνετσκ.

Ο Κάρι είναι γκαρντ με ευχέρεια στο σκοράρισμα και καλές επιδόσεις στην άμυνα. Φέτος είχε στο Eurocup 14,2 πόντους (39,5% στα δίποντα, 47,2% στα τρίποντα), 3 ριμπάουντ, 2,2 ασίστ και 1 κλέψιμο κατά μέσο όρο σε έξι εμφανίσεις. Στη VTB League είχε 14,5 πόντους (93,1% στις βολές, 49,3% στα δίποντα, 43,3% στα τρίποντα), 3,3 ριμπάουντ, 3,2 ασίστ και 1,1 κλέψιμο ανά αγώνα, ενώ στο ουκρανικό πρωτάθλημα είχε 13,2 πόντους (86,7% στις βολές, 52,8% στα δίποντα, 37,7% στα τρίποντα), 3,3 ριμπάουντ, 2,9 ασίστ και 1 κλέψιμο κατά μέσο όρο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top