Μπήκε αλλαγή ο Μέσι και προκρίθηκε η Μπαρτσελόνα

Άξιζε κάτι παραπάνω η Παρί

Μπήκε αλλαγή ο Μέσι και προκρίθηκε η Μπαρτσελόνα

Ο Λιονέλ Μέσι έμεινε για πρώτη φορά στον πάγκο, σε αγώνα Champions League, έπειτα από πέντε ολόκληρα χρόνια, λόγω προβλήματος τραυματισμού. Η Μπάρτσα όμως έδειξε ότι δεν μπορεί να... αντέξει την απουσία του. Αν ο Βιλανόβα δεν του έδινε εντολή να περάσει στο ματς στο 62΄, τότε πιθανότατα οι «μπλαουγκράνα» να έμεναν εκτός ημιτελικών.

Η Παρί ήταν εξαιρετική και απείλησε σοβαρά με αποκλεισμό τους Καταλανούς. Το τελικό 1-1 μάλλον αδικεί την γαλλική ομάδα, που προηγήθηκε με τον Παστόρε (50΄) και με βάση το 2-2 του πρώτου ματς πήγαινε φουλ για την μεγάλη έκπληξη. Ας είναι καλά ο Μέσι όμως. Από τα πόδια του αργεντινού σούπερ σταρ ξεκίνησε το γκολ του Πέδρο, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 1-1, που αρκούσε στη Μπαρτσελόνα για να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.Κάπως έτσι, λοιπόν, με το επιμέρους σκορ να διαμορφώνεται στο 3-3, η Μπαρτσελόνα, χάρη στα εκτός έδρας τέρματα της, ήταν εκείνη που πήρε το "εισιτήριο" για τα ημιτελικά και στην κλήρωση της Παρασκευής θα μάθει τον αντίπαλο της.

Συνθέσεις:

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βαλντές, Άλβες, Πικέ, Ζόρντι Άλμπα, Αντριάνο (62' Μέσι), Φάμπρεγας (62' Μπαρτά), Τσάβι, Μπουσκέτς, Βίγια (84' Σονγκ), Πέδρο.

ΠAΡΙ ΣΑΝ ΖΕΡΜΕΝ: Σιρίγκου, Τιάγκο Σίλβα, Άλεξ, Μάξγουελ, Ζαλέ, Βεράτι (83' Μπέκαμ), Παστόρε, Μότα, Μόουρα, Λαβέτσι (81' Γκαμεϊρό), Ιμπραϊμοβιτς.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top