Οι «ταύροι» πάνε Βραζιλία μέσω Παρισιού

Επίδειξη δύναμης έκανε η Ολλανδία

Οι «ταύροι» πάνε Βραζιλία μέσω Παρισιού

Βρέθηκε για πρώτη φορά στα χρονικά της αυτοκρατορίας της, πραγματικά σε δύσκολη θέση.

Η Ισπανία όμως απέδειξε γιατί είναι Πρωταθλήτρια κόσμου. Με τη νίκη της στην έδρα της Γαλλίας, όχι μόνο ξαναπήρε το "πάνω" χέρι στον 9ο όμιλο των προκριματικών του παγκοσμίου κυπέλλου, αλλά και έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. Στα παιχνίδια της Τρίτης με... θέα στη Βραζιλία του 2014, η Ολλανδία έκανε επίδειξη δύναμης ενώ Μαυροβούνιο και Αγγλία έμειναν στο 1-1 στο ντέρμπι κορυφής τους 8ου ομίλου των Προκριματικών της Ευρώπης.

Αναλυτικά:

Στον 1ο όμιλο, το Βέλγιο (1-0 την ΠΓΔΜ) και η Κροατία (2-1 στην Ουαλία, με ανατροπή) συνεχίζουν να πορεύονται χέρι-χέρι και έχουν 5 νίκες και 1 ισοπαλία σε έξι αγώνες. Στο άλλο ματς του ομίλου, η Σερβία νίκησε 2-0 την Σκωτία.

Στον 2ο όμιλο, η Τσεχία πέρασε με άνεση από την Αρμενία, επικρατώντας με 3-0 και συνεχίζει να ελπίζει για τη δεύτερη θέση, μιας και Δανία και Βουλγαρία έμειναν στο 1-1. Αποτέλεσμα που βόλεψε και την Ιταλία, η οποία νίκησε 2-0 στην Μάλτα και είναι πρώτη και... άνετη.

Στον 3ο όμιλο, η Γερμανία διέλυσε 4-1 το Καζακστάν, με σκόρερ τρεις παίκτες της Ντόρτμουντ (!), ενώ στο άλλο ματς του ομίλου Ιρλανδία και Αυστρία έμειναν στο 2-2.

Στον 4ο όμιλο, η Ολλανδία έκανε πάρτι, διαλύοντας 4-0 τη Ρουμανία. Η Τουρκία πέταξε δύο βαθμούς, μιας και έμεινε στο 1-1 με την Ουγγαρία και έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει στις δύο πρώτες θέσεις, την ώρα που η Εσθονία κέρδιζε 2-0 την Ανδόρα.

Στον 6ο όμιλο, η Πορτογαλία σκόραρε δις στο δεύτερο ημίχρονο και πέρασε από το Αζερμπαϊτζάν με 2-0, πλησιάζοντας στον πόντο τη Ρωσία και παρέμεινε ισόβαθμη με το Ισραήλ που πέρασε από την Βόρειο Ιρλανδία με το ίδιο σκορ.

Στον 8ο όμιλο, Μαυροβούνιο και Αγγλία έμειναν στο 1-1 στο ντέρμπι κορυφής, η Ουκρανία δυσκολεύτηκε, αλλά νίκησε 2-1 τη Μολδαβία και η Πολω��ία έκανε επίδειξη δύναμης με το Σαν Μαρίνο (5-0).

Στον 9ο όμιλο, η Ισπανία ήταν η μεγάλη νικήτρια, μιας και νίκησε 1-0 τη Γαλλία στο Παρίσι με γκολ του Πέδρο στο 58' και πέρασε στην κορυφή. Οι Γάλλοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Πογκμπά στο 78'.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top