ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ: 50χρονος υπέρβαρος αστέρι στο ποδόσφαιρο!

Αυτός είναι ο «Μαραντόνα Των Χοντρών» - ΒΙΝΤΕΟ με τα κόλπα του!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ: 50χρονος υπέρβαρος αστέρι στο ποδόσφαιρο!

Ταλέντο από τα λίγα στο ποδόσφαιρο αποδεικνύεται ένας 50χρονος Ουαλός παρά το ότι είναι... υπέρβαρος! Μάλιστα, πολλοί συγκρίνουν τις φιγούρες του με εκείνες του Μαραντόνα, ενώ ήδη «έκλεισε» και θα πάρει μέρος σε επιδείξεις στο Ντουμπάι!

Ο Andrew Cassidy εργαζόταν επί 15 χρόνια ως ψαράς, ενώ τώρα είναι άνεργος. Παρά τα παραπανίσια κιλά του, φαίνεται ότι παίζει την μπάλα στα... δάχτυλα, αφού τα κόλπα του είναι εντυπωσιακά.

Το ταλέντο του έκανε τον γύρο του κόσμου όταν ένας νεαρός τον κατέγραψε κρυφά σε υπαίθριο πάρκινγκ και «ανέβασε» ένα 45 δευτερολέπτων βίντεο στα social media. Μάλιστα, μέχρι πρότινος, ήταν γνωστός ως «Μαραντόνα Των Χοντρών»!

Η ταυτότητα του ταλαντούχου αποκαλύφθηκε από τη βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», στην οποία ο Cassidy δήλωσε: «απλά έκανα κάτι για να κρατιέμαι υγιής και σε φόρμα! Προπονούμαι καθημερινά, για δύο ώρες, στο υπαίθριο πάρκινγκ... Ο Πελέ ήταν ο αγαπημένος μου παίκτης όταν ήμουν μικρός, ενώ τώρα είναι ο Μέσι».

Και μπορεί ο 50χρονος να ονειρεύεται μία «μονομαχία» με τον άσο της Μπαρτσελόνα, ωστόσο, προέχει να «μαγέψει» με τα κόλπα του εκείνους που θα δουν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Freestyle, οι διοργανωτές του οποίου τον κάλεσαν να πάρει μέρος μόλις είδαν το βίντεό του στο Ίντερνετ!

Kάνε κλικ στο βίντεο και δες τα «θαύματα» του Andrew Cassidy με την μπάλα!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top