Ο Λανς Άρμοστρονγκ ομολογεί στην Όπρα τη χρήση ντόπινγκ!

«… ήρθε ΕΤΟΙΜΟΣ» έγραψε η Όπρα στο twitter της

�� Λανς Άρμοστρονγκ ομολογεί στην Όπρα τη χρήση ντόπινγκ!
​Ήρθε η ώρα της αλήθειας για τον Λανς Άρμστρονγκ! Ο Αμερικάνος ποδηλάτης στη συνέντευξή του στην Όπρα Γουίνφρεϊ που θα προβληθεί στις ΗΠΑ στο δημοφιλές talk show τα ξημερώματα της Παρασκευής (μαγνητοσκοπήθηκε τη Δευτέρα), αναμένεται να ομολογήσει για πρώτη φορά πως χρησιμοποίησε αθέμιτα μέσα για να φτάσει στις διακρίσεις που είχε!
Όλο αυτό το διάστημα ο Τεξανός ποδηλάτης δεν είχε παραδεχθεί ότι είχε πάρει απαγορευμένες ουσίες. Ο Άρμστρογνκ που τιμωρήθηκε με αφαίρεση όλων των τίτλων του, μεταξύ αυτών και των επτά κατακτήσεών του στον Ποδηλατικό Γύρο της Γαλλίας, όταν παραιτήθηκε από τη δικαστική διαμάχη με την Υπηρεσία Καταπολέμησης Ντόπινγκ των ΗΠΑ (USADA), απολογήθηκε στα μέλη του Ιδρύματος «Livestrong».
Η εξομολόγησή του στην «σιδηρά κυρία» της αμερικανικής τηλεόρασης διήρκεσε δυόμισι ώρες και η ίδια έγραψε στο Twitter πως «… ήρθε ΕΤΟΙΜΟΣ». Εκπρόσωπος της εκπομπής διασαφήνισε πως η συνέντευξη δεν δόθηκε επί πληρωμή και πως η Όπρα Γουίνφρεϊ είχε το ελεύθερο να τον ρωτήσει ό,τι ήθελε.
Η εκπομπή θα μεταδοθεί την Πέμπτη και αναμένεται να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες. Σύμφωνα με το BBC δεν αποκλείεται ο Άρμστρονγκ να επέλεξε να πει τώρα την αλήθεια καθώς σκέφτεται να επιστρέψει στον αθλητισμό για να ασχοληθεί με το τρίαθλο.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top