Έγινε... συνοδός πολυτελείας για να ξεπεράσει την κατάθλιψη

Σοκάρει η παντρεμένη Ολυμπιονίκης - call girl του Λας Βέγκας

Έγινε... συνοδός πολυτελείας για να ξεπεράσει την κατάθλιψη

Αποφασισμένη να... επανορθώσει δηλώνει η Ολυμπιονίκης και πρώην πρωταθλήτρια του στίβου Σούζι Φέιβορ – Χάμιλτον, η οποία, όπως σας έχουμε ήδη γράψει, έγινε συνοδός πολυτελείας και, μάλιστα, εν γνώσει του συζύγου της!

Την αποκάλυψη – «βόμβα» έκανε η ίδια και προκάλεσε σάλο στις ΗΠΑ, καθώς ήταν ιδιαίτερα γνωστή για τις διακρίσεις της και αγαπητή από τον κόσμο.

Από 600 έως 1.400 δολάρια χρέωνε η 44χρονη αθλήτρια και μητέρα ενός παιδιού, για να προσφέρει τις υπηρεσίες της σε κυρίους που διέμεναν στα χλιδάτα ξενοδοχεία του Λας Βέγκας, χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο Κέλι Λάντι!

suzy_flavor.jpg

Το σοκ μεγαλώνει ακόμα περισσότερο, καθώς η Ολυμπιονίκης παραδέχθηκε πως ο σύζυγός της γνώριζε για την διπλή ζωή της, στην οποία δεν έφτασε λόγω οικονομικών προβλημάτων, αλλά... για να ξεπεράσει κάποιες δύσκολες καταστάσεις στον γάμο της!

«Δεν περιμένω ότι ο κόσμος θα καταλάβει τους λόγ��υς που είχα για να πάρω αυτή την απόφαση. Αλλά μου έμοιαζε λογικό εκείνη την στιγμή. Το όλο θέμα έχει σχέση με την κατάθλιψη που περνάω», έγραψε η αθλήτρια στο Twitter και συνέχισε: «δεν μπορώ να πω πόσο πολύ λυπάμαι για όσους πλήγωσα, ως αποτέλεσμα των πράξεών μου και εκτιμώ απεριόριστα την υποστήριξη από την οικογένεια και τους κοντινούς μου. Είμαι αποφασισμένη να επανορθώσω και να ξαναγίνω καλή μητέρα, σύζυγος, κόρη και φίλη».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top