Δεν πάει Κόπα Αφρικα ο Αμπντούν!

Τι αποκάλυψε ο Αλγερινός μέσος του Ολυμπιακού;

Δεν πάει Κόπα Αφρικα ο Αμπντούν!
Όσοι ήλπιζαν να δουν τον Τζαμέλ Αμπντούν να αγωνίζεται με την Αλγερία στο Κόπα Άφρικα, μάλλον θα απογοητευτούν καθώς ο Αλγερινός μέσος του Ολυμπιακού, αποκάλυψε πως δεν θα πάρει μέρος στην διοργάνωση, αφού δεν έχει αναρρώσει ακόμα από τον τραυματισμό που έχει υποστεί στο δικέφαλο. Ο Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς είχε συμπεριλάβει τον ερυθρόλευκο άσο, στην αποστολή της Εθνικής Αλγερίας για το επικείμενο Κόπα Άφρικα, όμως τελικά δεν ήταν γραπτό για τον Τζαμέλ Αμπντούν να πάρει μέρος σε αυτή τη σπουδαία ποδοσφαιρική διοργάνωση. Όπως ξεκαθάρισε ο ίδιος με δηλώσεις του στην ηλεκτρονική έκδοση της "Le Buteur" (www.lebuteur.com), είναι αναγκασμένος να μείνει εκτός γηπέδων για πέντε εβδομάδες εξαιτίας του πρόσφατου τραυματισμού στον δικέφαλο, στον αγώνα με τον Πανιώνιο, οπότε σε καμία περίπτωση δεν θα ήταν έτοιμος για την διοργάνωση, αφού δεν θα μπορούσε να προπονηθεί κανονικά στο ξεκίνημα της προετοιμασίας των "πράσινων" στις αρχές Γενάρη.
Στις δηλώσεις του ο Αμπντούν αναφέρει χαρακτηριστικά:
"Πήρα την απόφαση να μην τιμήσω αυτή την κλήση, καθώς θα μείνω εκτός αγωνιστικών χώρων για 5 εβδομάδες. Θα ήταν αντιεπαγγελματικό και ανέντιμο να πάρω τη θέση κάποιου παίκτη που μπορεί να προσφέρει περισσότερα σε μια τόσο σημαντική διοργάνωση όπως είναι το Κόπα Άφρικα. Η Εθνική ομάδα είναι πάνω από το προσωπικό μου ενδιαφέρον. Γνωρίζω πως η ομάδα μου και οι γιατροί της Εθνικής επιθυμούν να αναρρώσω 100%, ώστε να μην αντιμετωπίσω στο μέλλον τυχόν προβλήματα με τον τραυματισμό μου. Ελπίζω πως οι οπαδοί της Αλγερίας, η Ομοσπονδία και ο προπονητής να με κατανοούν. Πέρα από αυτό, θα ήθελα να πω πως αυτά τα δύο χρόνια που δεν βρισκόμουν στην ομάδα, είχε αξιοπρόσεκτη πορεία. Είμαι σίγουρος πως θα συνεχίσει να είναι έτσι χωρίς την παρουσία μου κατά τη φανταστική αυτή διοργάνωση, όπως είναι το Κόπα Άφρικα".
Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα ο Αμπντούν έχει ήδη ενημερώσει τον Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς για την απόφαση του αυτή. Να σημειωθεί επίσης πως ο έτερος Αλγερινός άσος του Ολυμπιακού, Ραφίκ Τζιμπούρ, βρίσκεται σε μία λίστα με 4 εφεδρικούς παίκτες που έχει ζητήσει ο Βόσνιος τεχνικός της Εθνικής Αλγερίας, ενόψει Κόπα Άφρικα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top