Με ανακοίνωση απάντησαν στον Φειζάλ Αλ Σαούντ οι μέτοχοι του Παναθηναϊκού

"Η πικρία του απέναν��ί μας δεν εμπόδισε τα σχέδια του για τον Παναθηναϊκό"

Με ανακοίνωση απάντησαν στον Φειζάλ Αλ Σαούντ οι μέτοχοι του Παναθηναϊκού

​Ανακοίνωση με την οποία απαντούν στην θετική ανταπόκριση του Φειζάλ Αλ Σαούντ στην πρόσκληση τους να βάλει λεφτά στην ΑΜΚ της ομάδας εξέδωσαν οι μέτοχοι του Παναθηναϊκού. Tο ειρωνικό ύφος στην ανακοίνωση με τη συνεχή επανάληψη της φράσης «η αυτού υψηλότης» είναι εμφανές.

Μεταξύ άλλων, οι διοικούντες του Παναθηναϊκού τονίζουν ότι εκφράζουν την ικανοποίησή τους, που η… πικρία του πρίγκιπα γι’ αυτούς, δεν τον εμποδίζει να προχωρήσει στην αγορά της ΠΑΕ, τον διαβεβαιώνουν ότι όλα θα πάνε καλά με την επικείμενη ΑΜΚ και τον καλούν να βάλει τα 170 εκατ. ευρώ που έχει τάξει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των μετόχων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

"Εκφράζουμε την ικανοποίησή μας που η Αυτού Υψηλότης δεν άφησε την πικρία του απέναντί μας να εμποδίσει τα σχέδια του για τον Παναθηναϊκό. Άλλωστε μετά την απόκτηση της ΠΑΕ δεν θα χρειασθεί να συνεργασθεί μαζί μας και εμείς σε αυτή την περίπτωση θα τον συγχαρούμε και θα τον ευχαριστήσουμε για την προσφορά του στην αγαπημένη μας ομάδα.

Επί της διαδικασίας τον διαβεβαιώνουμε ότι η επικείμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου θα αποφασισθεί στις 20-12-2012 στα 28 εκατ. Ευρώ με τιμή 0,33 Ευρώ ανά μετοχή και οι μέτοχοι θα παραιτηθούν εγγράφως από τα δικαιώματα προτίμησης που έχουν. Συνεπώς, εφόσον η Αυτού Υψηλότης στείλει με έμβασμα στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 28 εκατ. Ευρώ μέχρι τις 31-12-2012 έναντι της αυξήσεως, άμεσα θα παραιτηθεί η πλειοψηφία του Δ.Σ. και θα ορισθούν οι άνθρωποι της επιλογής του, οι οποίοι θα ολοκληρώσουν την αύξηση ώστε τα χρήματα που έχουν σταλεί "έναντι της αυξήσεως" να μετατραπούν σε μετοχές.

Είμαστε δε διατεθειμένοι να συνεργασθούμε με τους δικηγόρους της Αυτού Υψηλότητος ώστε να τους δώσουμε ότι εξασφαλίσεις επιθυμούν για την αυστηρή τήρηση της ανωτέρω διαδικασίας.

Ελπίζουμε ότι η αγάπη της Αυτού Υψηλότητος για τον Παναθηναϊκό και η επιθυμία του για μια επικερδή επένδυση της τάξεως των 170 εκατ. Ευρώ θα έχει σαν αποτέλεσμα να πάρει τον έλεγχο της ΠΑΕ. Εμείς, με την ελπίδα ότι δεν θα αλλάξει γνώμη, θα προχωρήσουμε την διαδικασία ούτως ή άλλως".

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top