«Ο Μέσι είναι εκτελεστής. Κατεβαίνει στο γήπεδο και συλλέγει θύματα»

Τι είπε ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, Χαβιέ Μασεράνο

«Ο Μέσι είναι εκτελεστής. Κατεβαίνει στο γήπεδο και συλλέγει θύματα»
​Στην ικανότητα του Λιονέλ Μέσι να κατεβαίνει στο γήπεδο και να… σκοτώνει τους αντιπάλους του, αναφέρθηκε ο Χαβιέ Μασεράνο. Ο Αργεντινός μέσος τόνισε πως ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα μπορεί να ανταγωνιστεί πλέον μόνο την τελειότητα, ενώ αναφέρθηκε και στο μυστικό της επιτυχημένης πορείας των «μπλαουγκράνα».
«Στον αγωνιστικό χώρο ο Μέσι είναι εκτελεστής. Κατεβαίνει στο γήπεδο και «συλλέγει» θύματα. Του αρέσει να παίζει ποδόσφαιρο και δεν τον ενδιαφέρει ποιος είναι μπροστά του», ήταν τα λόγια του 28χρονου ποδοσφαιριστή για να προσθέσει:
«Ο Λίο ανταγωνίζεται μόνο τον εαυτό του. Αυτή είναι τρομερή αρετή. Πλέον έχει φτάσει σε ένα επίπεδο, όπου σε κάθε παιχνίδι βελτιώνεται με σκοπό να φτάσει την τελειότητα».
Ο Μασεράνο δεν στάθηκε μόνο στον Μέσι, αλλά «έπλεξε» το εγκώμιο όλης της Μπαρτσελόνα, επιμένοντας πως το κλειδί της επιτυχίας είναι η αστείρευτη επιθυμία του κάθε μέλους της ομάδας να παίζει ποδόσφαιρο.
«Το μεγαλύτερο όπλο μας είναι η επιθυμία μας να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Παίκτες όπως ο Τσάβι, ο Μέσι και ο Ινιέστα έχουν περάσει αυτή τη νοοτροπία στην υπόλοιπη ομάδα»,δήλωσε χαρακτηριστικά.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top