Οι παίκτες του Παναθηναϊκού στο Ογκολογικό Νοσοκομείο της Ελπίδας

Μοίρασαν δώρα και χαμόγελα στα παιδιά

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού στο Ογκολογικό Νοσοκομείο της Ελπίδας

Δώρα, χαμόγελα και ελπίδα μοίρασαν στα παιδιά που νοσηλεύονται στην «Ογκολογική Μονάδα Παίδων Μαριάννα Β. Βαρδ��νογιάννη» του νοσοκομείου «Η Αγία Σοφία», οι παίκτες της ποδοσφαιρικής ομάδας του Παναθηναϊκού.

«Με συγκινεί ιδιαίτερα το γεγονός, που είσαστε άλλη μια χρονιά μαζί μας, να μας στηρίζετε σε αυτό το έργο που κάνουμε. Πραγματικά μας δίνετε δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε το έργο και ελπίζω στο μέλλον να σας ξαναδούμε σύντομα, γιατί βλέπετε με πόση χαρά τα παιδιά σας περιμένουν. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου» είπε η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

«Το μόνο που θέλω είναι να ευχηθώ στην κυρία Μαριάννα και στον κύριο Βαρδή υγεία να συνεχίσουν αυτό το τεράστιο έργο, γιατί φαντάζομαι ότι βοηθάνε πάρα πολλά παιδιά και δίνουν ελπίδα ζωής και στα παιδιά και στους γονείς» δήλωσε με τη σειρά του ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Χουάν Ρότσα.

Οι άσοι του Τριφυλλιού φωτογραφήθηκαν με τους μικρούς θαυμαστές τους και υπέγραψαν αυτόγραφα.

«Είναι πολύ ωραία δουλειά που γίνεται στο ίδρυμα και κάθε χρόνο μεγαλώνει, και εμείς είμαστε υποχρεωμένοι, μέσα από την καρδιά μας, ερχόμαστε και υποστηρίζουμε τα παιδιά και δίνουμε κουράγιο στις οικογένειες», τόνισε ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Χάρης Μαυριάς.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού αποχαιρέτησαν τα παιδιά με τις καλύτερες ευχές για γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στο σπίτι τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top