Φερνάντο Σάντος: Η πόρτα της «γαλανόλευκης» παραμένει ανοικτή για όλους

Τι δήλωσε ο τεχνικός μας μετά την ανακοίνωση της ελληνικής αποστολής

Φερνάντο Σάντος: Η πόρτα της «γαλανόλευκης» παραμένει ανοικτή για όλους

​"Η πόρτα της «γαλανόλευκης» παραμένει ανοικτή για όλους" τόνισε ο Φερνάντο Σάντος, αναφερόμενος στους αποκλεισμένους από την ελληνική αποστολή Καραγκούνη, Φωτάκη και Γκέκα.

Ο τεχνικός της εθνικής στο πλαίσιο της ανακοίνωσης της ελληνικής αποστολής εν όψει του φιλικού με την Ιρλανδία δήλωσε: «Είναι μια αρκετά καλή ευκαιρία πριν το επόμενο επίσημο ματς να δω κάποιους ποδοσφαιριστές. Σίγουρα όπως έχουμε πει όταν παίζεις στην Εθνική, είναι κάθε αγώνας σημαντικός, είτε φιλικό, είτε επίσημο, αλλά κι από την άλλη έχουμε ευκαιρία να κάνουμε δοκιμές σε σχήματα και πράγματα».

Ακόμη, αναφέρθηκε στις αλλαγές που σκέφτεται να κάνει: «Το σύστημα δεν αλλάζει. Η ομάδα έχει ένα τρόπο συγκεκριμένο, που δουλεύει τα τελευταία χρόνια. Δεν έχει λογική να αλλάξουμε πράγματα. Ούτε στον κορμό η βάση παραμένει ίδια», ενώ για την επιλογή των τερματοφυλάκων είπε: «Αυτή τη στιγμή ο Καρνέζης είναι ο βασικός κι αυτό δεν αλλάζει. Η θέση του κίπερ είναι ξεχωριστή, ευαίσθητη. Αυτή τη στιγμή έχει πάρει 5 ματς με την Εθνική είναι ο βασικός και δεν τον αλλάζω για έναν πολύ απλό λόγο. Για να μάθει το παιχνίδι των υπολοίπων κι αυτοί το δικό του κι αυτό γίνεται μέσω των αγώνων. Οπότε το θέμα είναι του β' τερματοφύλακα. Θεώρησα ότι από τη στιγμή που έχω ως δεδομένο ότι ο Καρνέζης θα παίξει, να έχουμε ένα νέο πρόσωπο στις προπονήσεις, από την άλλη ο Πανιώνιος τα πάει πολύ καλά στο πρωτάθλημα με συμβολή και του Περιστερίδη και θεώρησα ότι είναι πολύ καλή ευκαιρία να τον δω και στις προπονήσεις. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στην χειρότερη των περιπτώσεων Τζόρβας, Σηφάκης να μην έχουν συμμετοχές και να έχω επιλογές.»

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον αποκλεισμό του Καραγκούνη λέγοντας: «Καραγκούνης, Φωτάκης, Γκέκας κι άλλοι που έμειναν έξω υπολογίζονται. Αυτό έγινε γιατί είναι ένα φιλικό και θα ήταν καλή ευκαιρία να δω καινούρια πράγματα, καινούριους ποδοσφαιριστές. Παραμένουν στο γκρουπ των παικτών που θα κληθούν. Συνεχίζουν να είναι σημαντικοί».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top