«Μπαμ» στην αγορά: Πτώχευσε η Hondos Center Πολυκαταστήματα!

Δεν σχετίζεται επιχειρηματικά με την αλυσίδα καταστημάτων Hondos Center - Πρώτη ανάρτηση: 09.33

 «Μπαμ» στην αγορά: Πτώχευσε η Hondos Center Πολυκαταστήματα!

Σε καθεστώς πτώχευσης τέθηκε η Hondos Center Πολυκαταστήματα (Hondos Παλάς), σύμφωνα με την απόφαση 520/2017 του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη δεν προκαλεί έκπληξη στην αγορά, καθώς, εδώ και πολλά χρόνια, η εταιρεία- που δεν σχετίζεται επιχειρηματικά με την αλυσίδα καταστημάτων Hondos Center- βρίσκεται σε οικονομικό αδιέξοδο, ενώ ακίνητά της έχουν οδηγηθεί, στο παρελθόν, σε πλειστηριασμό.
 
Όπως προβλέπει η πτωχευτική διαδικασία, στις 5 Οκτωβρίου θα λάβει χώρα στο Πρωτοδικείο Αθηνών η συνέλευση εικαζόμενων πιστωτών (οι απαιτήσεις τους κατά της Hondos Center Πολυκαταστήματα πιθανολογούνται κατά την κρίση του εισηγητή).

Σημειώνεται ότι η χρήση και εκμετάλλευση του σήματος Hondos Center αποτελεί δραστηριότητα που αναπτύσσουν, αυτοτελώς, οι πέντε αδελφοί της οικογένειας Χόντου.

Το 2013 όταν έγιναν ευρέως γνωστές οι οικονομικές δυσχέρειες της Hondos Παλλάς Πολυκαταστήματα, η Hondos Center ανακοίνωσε ότι η μοναδική σχέση που συνδέει τα δύο σχήματα «περιορίζεται αποκλειστικά στην παραχώρηση άδειας χρήσης του εμπορικού σήματος "Hondos Center"».

 

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top