Ξύλο στο Survivor 2018 μετά τον αγώνα Ελλάδα - Τουρκία

Τι λέει το ρεπορτάζ του star.gr

Ξύλο στο Survivor 2018 μετά τον αγώνα Ελλάδα - Τουρκία

Μπορεί στον πρώτο κύκλο να μην το είχαμε δει, αλλά το Survivor 2018 δεν έχει μόνο αγώνες μεταξύ Ελλήνων, αλλά και μεταξύ των παικτών του ελληνικού reality επιβίωσης με αυτούς του τουρκικού.

Όπερ και εγένετο! 

Και μπορεί ακόμα να προβάλλεται στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ o αγώνας ανάμεσα στις δύο χώρες, αλλά το τέλος είχε... ένταση και ξύλο.
Συγκεκριμένα, ο Turabi και ο Andem, παίκτες της τουρκικής έκδοσης του παιχνιδιού μετά το τέλος του αγωνίσματος με την Ελλάδα πιάστηκαν στα χέρια.

Μάλιστα, δεν αποκαλύφθηκε ποτέ ο λόγος που έγινε αυτό, ενώ τα αίματα άναψαν την ώρα που η τουρκική ομάδα επέστρεφε από την παραλία όπου μπήκαν στον στίβο μάχης στο νησί τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του star.gr οι παίκτες αποκάλυψαν ότι όλα έγιναν "σαν τροχαίο ατύχημα, γρήγορα κι απότομα", ενώ οι παίκτες απολογήθηκαν στο (τουρκικό) συμβούλιο του νησιού απέναντι στις αδερφές τους και τις γυναίκες τους "επειδή τις τρόμαξαν".

Υποσχέθηκαν, δε, ότι δεν θα επαναληφθεί αντίστοιχο περιστατικό.

Να σημειώσουμε ότι στο τουρκικό παιχνίδι υπάρχει πολλή ένταση πάντα και δεν είναι λίγες ιο φορές που παίκτες έχουν έρθει στα χέρια. Αυτό, φυσικά, είναι κάτι που το μυαλό πίσω από την όλη παραγωγή και παρουσιαστής, Acun Ilicali δεν ανέχεται. Δεν διστάζει ακόμα και να διώξει τον παίκτη που προκάλεσε το συμβάν από το παιχνίδι, χωρίς δεύτερη σκέψη, δίνοντάς τους κάτι σαν... πέναλτι.
 

 

της Κάσσι Φιλιππιτζή

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top