Η Κατερίνα Λάσπα και ο Νεκτάριος Νικολόπουλος περιμένουν με αγωνία το δεύτερο παιδί τους που αναμένεται να έρθει στον κόσμο μέχρι τα τέλη Μαίου. Το ζευγάρι έχει ήδη μια κόρη, τη Σάρα, η οποία είναι 6 ετών. 

 

Η Κατερίνα Λάσπα μιλώντας στο People δήλωσε: «Ήταν απόλυτα αρνητική. Δεν έβρισκε το λόγο να υπάρξει κι άλλος άνθρωπος στο σπίτι μας. ‘Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να έρθει κι άλλος άνθρωπος αφού είμαι εγώ εδώ. Και μετά τι; Θα μας αγαπάς το ίδιο;’ με ρωτούσε.

 

Τέτοιες στιχομυθίες! μια παιδοψυχολόγος μου είπε χαρακτηριστικά πως για το πρώτο παιδί ο ερχομός ενός δεύτερου είναι σαν να σου φέρνει ο άντρας σου άλλη μια γυναίκα στο σπίτι και να σε διαβεβαιώνει πως θα σας αγαπά το ίδιο. Ψάχνεις το χώρο σου και προσπαθείς να καταλάβεις τι θα λείψει από τη δική σου καθημερινότητα, όταν τη μοιραστείς με έναν ακόμα άνθρωπο».

Τη μεγαλύτερη κόρη τους την ονόμασαν Σάρα, ένα όνομα που τους άρεσε πολύ. Όσο για το όνομα που θα δώσουν στην δεύτερη κόρη τους: «Δεν το έχουμε καν σκεφτεί! O άντρας μου ζούσε με τον κρυφό πόθο του αγοριού, είχα βρει όνομα κιόλας, το όνομα του νονού μου, που έχασα πρόωρα και μου είχε αδυναμία. Νομίζω, όμως, πως για να αποφασίσουμε, θέλουμε πρώτα να τη δούμε τη μικρή, να δούμε τι της πηγαίνει».

Στη συνέχεια η εγκυμονούσα παρουσιάστρια μιλώντας για τον άνδρα της ζωής της είπε: «Ο Νεκτάριος αν υπήρχε δυνατότητα με το που βγήκα από το μαιευτήριο κρατώντας τη Σάρα να ξαναμπώ με νέο μωρό θα το είχε κάνει. Ήθελε πολύ κι άλλο παιδί, μάλιστα αμέσως. Αλλά εγώ τα δύο πρώτα χρόνια μετά τη Σάρα δεν το σκεφτόμουν. Όχι πως με ταλαιπώρησε, ήταν πολύ εύκολο παιδάκι και ήμουν και από τις τυχερές που είχαν και βοήθεια, αλλά δεν ήμουν έτοιμη να ξαναμπώ στη διαδικασία. Στη συνέχεια, όμως, υπήρχε η επιθυμία, περισσότερο γιατί συνειδητοποιούσα πόσο σημαντικό είναι για τη Σάρα να έχει αδελφάκι, είναι μια σχέση ζωής διαφορετική από αυτή που έχεις με τους γονείς σου. Αν, λοιπόν, ερχόταν θα ήταν ευλογία και χαρά. Ούτε το προσπαθήσαμε, ούτε το προγραμματίσαμε.Έτσι κι αλλιώς τα μεγάλα διαστήματα που λείπει ο Νεκτάριος δεν επιτρέπουν μια φυσιολογική ροή καθημερινότητας, ούτε οι ωραίες τρυφερές μας στιγμές μπορούν να είναι συστηματικές, έτσι ήταν λίγο ανέκδοτο όταν συνειδητοποίησα πως είμαι έγκυος. Ξαφνιάστηκα, από την άποψη πως έχω κοντά μου πολλά ζευγάρια νεαρής ηλικίας, πανέμορφα πλάσματα, που κάποια έχουν ξοδέψει μια περιουσία για να κάνουν ένα παιδάκι και δεν τους έρχεται αυτό το δώρο στη ζωή. Και σε μας ήρθε έτσι ξαφνικά, μια που συναντηθήκαμε, μια που ήρθε, και δεν ήμαστε και 20 χρονών. Είμαστε 42 και οι πιθανότητες με τα χρόνια μειώνονται».Μάλιστα, ο σύζυγός της έλειπε στο Μαϊάμι (σ.σ. είναι συνιδιοκτήτης του restaurant bar Boho στο Coconut Grove), έτσι του το ανακοίνωσε τηλεφωνικά. «Γελούσα πολύ όταν πήρα τον Νεκτάριο με βιντεοκλήση και του έδειξα το τεστ εγκυμοσύνης. Για πολύ καιρό έβγαζε μόνο ήχους ενθουσιασμού, δεν έκανε ολόκληρη πρόταση. Βλέπεις περίμενε κι αυτός το δεύτερο αδελφάκι του! Τα παιδιά που κάνουμε, όπως καταλαβαίνεις, είναι τα… αδελφάκια του Νεκτάριου, με το καλό λοιπόν φέτος το καλοκαίρι θα έχω τρία παιδιά».

Tags: