Πρώτη φορά η Meghan Markle για τον πατέρα της: «Δε θα έρθει στον γάμο, αφήστε τον να ηρεμήσει»

Όλα αυτά μετά τον αρχικό σάλο που είχε προκαλέσει ο ίδιος της ο πατέρας!

Πρώτη φορά η Meghan Markle έκανε ανακοίνωση για τον πατέρα της, επιβεβαιώνοντας ότι δεν θα παραβρεθεί στο γάμο της με τον πρίγκιπα Harry το Σάββατο.

Η Meghan είπε: «Δυστυχώς, ο πατέρας μου δε θα παραβρεθεί στον γάμο μου. Πάντα ενδιαφερόμουν για τον πατέρα μου και ελπίζω να του δοθεί ο χώρος που χρειάζεται για να επικεντρωθεί στην υγεία του. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι προσέφεραν γενναιόδωρα μηνύματα υποστήριξης. Να ξέρετε πως ο Χάρι κι εγώ ανυπομονούμε να μοιραστούμε μαζί σας την ημέρα του γάμου μας το Σάββατο».

Όλα αυτά μετά τον αρχικό σάλο που είχε προκαλέσει ο ίδιος της ο πατέρας!

Ο μπαμπάς της μέλλουσας νύφης, απαθανατίστηκε σε μια σειρά από φωτογραφίες από βρετανό φωτογράφο - αφού ισχυρίστηκε ότι είχε «παρενοχληθεί» από τους φωτογράφους την ώρα που έκανε τις προετοιμασίες του για να συνοδέψει την κόρη του στο γάμο της.

Και λίγες ώρες πριν το όλο θέμα δει το φως της δημοσιότητας, το παλάτι του Kensington είχε προειδοποιήσει τους εκδότες να σέβονται την ιδιωτικότητα του 73χρονου.

Στη συνέχεια, ο Thomas Markle Jr δήλωσε ότι ο πατέρας του θα ζητήσει συγγνώμη από την Meghan και τη βασιλική οικογένεια για τις φωτογραφίες με τον Αμερικανό φωτορεπόρτερ, Jeff Rayner – που οι φήμες λένε ότι «πιάνουν» μέχρι και £ 100,000 ανά τον κόσμο.

Μάλιστα, ο Courtiers επέμεινε ότι θα «δώσει» την 36χρονη κόρη του στον 33χρονο πρίγκηπα Χάρι το Σάββατο, παρά το σκάνδαλο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top