Sandra Bullock: Έδωσε ένα εκατ. δολάρια για τους πληγέντες από τον τυφώνα Χάρβεϊ !

Κίνηση ανθρωπιάς από την Χολιγουντιανή ηθοποιό

Sandra Bullock: Έδωσε ένα εκατ. δολάρια για τους πληγέντε

Η Sandra Bullock θα δωρίσει ένα εκατομμύριο δολάρια στον Ερυθρό Σταυρό για να βοηθήσει την προσπάθεια ανακούφισης των πληγέντων από τον τυφώνα Χάρβεϊ, που σαρώνει το Τέξας.

Από το 2001 η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός έχει δωρίσει πέντε εκατομμύρια δολάρια στο Ερυθρό Σταυρό για την παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που έχουν υποστεί ζημιές από τις θεομηνίες.

«Αυτό είναι ένα ανέλπιστο δώρο. Είμαστε ευγνώμονες. Είναι κάποιες απίστευτες στιγμές όταν λαμβάνουμε μια τέτοια υποστήριξη. Ειδικά σε περιόδους καταστροφής, οι άνθρωποι βλέπουν τι συμβαίνει στο Τέξας και οι καρδιές όλων μας είναι κοντά τους», δήλωσε στο περιοδικό People η Ελίζαμπεθ Πένιμαν, αντιπρόεδρος επικοινωνίας του αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού.

Το 2005, μετά τον τυφώνα Κατρίνα, εκτός από την δωρεά ενός εκατομμυρίου δολαρίων στον Ερυθρό Σταυρό, η Μπούλοκ δώρισε 25.000 δολάρια για την ανοικοδόμηση ενός σχολείου που καταστράφηκε από τον τυφώνα. Έδωσε επίσης ένα εκατομμύριο δολάρια για την ανακούφιση των πληγέντων μετά το σεισμό και το τσουνάμι στην Ιαπωνία το 2011, ανέφερε το E! News.

«Είμαι ευγνώμων που έχω τη δυνατότητα να το κάνω», δήλωσε η Μπούλοκ και πρόσθεσε: «Πρέπει να φροντίζουμε ο ένας τον άλλον».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top