Ζωή Λάσκαρη: Οι άνδρες της ζωής της σταρ του ελληνικού κινηματογράφου!

Οι έρωτες, οι χωρισμοί και οι γάμοι

Ζωή Λάσκαρη: Οι άνδρες της ζωής της!

Σοκ προκάλεσε ο αιφνίδιος θάνατος της αγαπημένης ηθοποιού, Ζωής Λάσκαρη σε ηλικία 73 ετών.

Η Ζωή Λάσκαρη "έφυγε" ξαφνικά από τη ζωή στο σπίτι της στο Πόρτο Ράφτη. Ήταν μια από τις διασημότερες σταρ του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, που ξεκίνησε την καριέρα της κερδίζοντας τον τίτλο της «Σταρ Ελλάς» το 1959.

Ήταν μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες του ελληνικού κινηματογράφου και είχε πάντοτε δίπλα της ωραίους άνδρες, τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική της ζωή.

Έχασε τον μπαμπά της όταν ήταν βρέφος και για αυτό αναζητούσε στο πρόσωπο των συντρόφων της την πατρική φιγούρα που της έλειπε, όπως έχει εξομολογηθεί η ίδια.

Εν μέρει τον πατέρα της αντικατέστησε ο σπουδαίος Φίνος που την έβγαλε επίσημα στον κινηματογράφο και την είχε σαν κόρη του. 

Ζωή Λάσκαρη-Φίνος

"Όλα άρχισαν από τον 'Κατήφορο' το 1961. Ήταν επιλογή και απόφαση του Φίνου. Αποκλειστικά και μόνο. Ο Δαλιανίδης ήθελε την Αλίκη. Ο Φίνος με επέβαλε. Δεν θα γινόμουν ηθοποιός αν δεν υπήρχε ο Φίνος. Και κάτι άλλο. Το επώνυμο Λάσκαρη το δανείστηκε ο Φίνος από κάποιον Ιταλό, δεν θυμάμαι ποιον. Αυτός με... βάφτισε Λάσκαρη επειδή το όνομα ήταν εύηχο σε σχέση με το Κουρούκλη".

Ακολούθησε η δόξα, η φήμη, τα χρήματα και οι μεγάλοι έρωτες.

«Εγώ είχα το ελάττωμα να ερωτεύομαι. Έτσι, στα νιάτα μου δεν έβλεπα ποτέ τι συνέβαινε γύρω μου, αν κάποιοι ήταν ερωτευμένοι μαζί μου, αλλά μόνον ότι συνέβαινε στο σπίτι μου. Και στο σπίτι μου δεν έπεφτε ξερός ο άνδρας που είχα δίπλα μου, αλλά έπεφτα εγώ ξερή. Ένιωσα έντονους έρωτες και είμαι ευτυχής για αυτό. Άλλωστε, ο ανέραστος άνθρωπος είναι σακάτης» έχει δηλώσει σε συνέντευξή της.

Ο έρωτας με τον Τόλη Βοσκόπουλο

Μιλώντας για τον Τόλη Βοσκόπουλο, που τραγούδησε αποκλειστικά για εκείνη το "Ξανθή αγαπημένη Παναγιά", έχει πει: «Ήταν ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή μου ο Τόλης. Ήταν μία πολύ έντονη σχέση, βέβαια, με όλα όσα προανέφερα».

Τόλης Βοσκόπουλος-Ζωή Λάσκαρη

Τόλης Βοσκόπουλος-Ζωή Λάσκαρη

Ο γάμος με τον Κουτρουμάνο και το πρώτο της παιδί

Ο έρωτας χτύπησε πολλές φορές την πόρτα της. Ξενύχτησαν πολλοί στα σκαλοπάτια της. Η Ζωή Λάσκαρη όμως έκανε δύο γάμους. Ο πρώτος με τον επιχειρηματία Πέτρο Κουτουμάνο με το οποίο απέκτησε την κόρη της Μάρθα.

Πέτρος Κουτουμάνος - Ζωή Λάσκαρη

Το 1976 γνώρισε τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο και έγινε ο δεύτερος σύζυγός της με τον οποίο απέκτησε την δεύτερη κόρη της Μαρία-Ελένη.

Ο δεύτερος γάμος της, με τον ποινικολόγο Λυκουρέζο, κράτησε μέχρι να τους χωρίσει ο θάνατος.

Αλέξανδρος Λυκουρέζος-Ζωή Λάσκαρη

 

Η γνωριμία τους, εντελώς τυχαία. Πήγε ως πελάτισσα στο δικηγορικό του γραφείο, κι αυτό ήταν η αρχή.

 Όσο για το μυστικό της επιτυχίας; «Η αγάπη είναι το μυστικό. Η συντροφικότητα. Το νοιάξιμο. Αυτό ήθελα πάντα. Και να συνειδητοποιούν πως είμαι η Ζωή, είτε στο σπίτι μου, είτε στο πλατό, είτε στις δημόσιες εμφανίσεις μου. Δεν μπορώ να είμαι πολλές Ζωές μαζί. Δεν είναι του χαρακτήρα μου.

Πριν από τον Αλέξανδρο, οι περισσότεροι άνδρες με αντιμετώπιζαν σαν τη Ρίτα Χέιγουορθ: κοιμόντουσαν με τη Λάσκαρη και ξυπνούσαν με τη Ζωή. Έχω ερωτευτεί μέχρι θανάτου. Έχω πέσει στα πατώματα, έχω φάει κλοτσιές, έχω φάει κέρατο. Γιατί ερωτεύονταν τη Λάσκαρη και όχι τη Ζωή. Ξυπνούσαν και έλεγαν "τι σταρ είναι αυτή να μαγειρεύει, να πλένει και να φροντίζει το σπίτι;". Γιατί ήθελαν να με βλέπουν όπως με είχαν στο μυαλό τους. Ενώ εγώ ήθελα να με βλέπουν όπως είμαι».

Ζωή Λάσκαρη-Αλέξανδρος Λυκουρέζος

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε η Ζωή Λάσκαρη

Ζωή Λάσκαρη: Η λαμπερή καριέρα, η ζωή της και οι μεγάλες της αγάπες

Ζωή Λάσκαρη: Όσα είχε πει στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη και ο τίτλος που έβαλε στη ζωή της!

Ζωή Λάσκαρη: Η κόρη της, Μάρθα την βρήκε νεκρή στο κρεβάτι!

Ζωή Λάσκαρη: Το συγκινητικό «αντίο» της Σεμίνας Διγενή- «Την άλλη βδομάδα θα τρώγαμε πάλι μαζί. Άκυρο ε;»

O πολιτικός κόσμος αποχαιρετά την Ζωή Λάσκαρη

Την ερχόμενη Τρίτη το τελευταίο «αντίο» στην Ζωή Λάσκαρη!

Η ελληνική showbiz θρηνεί για τον χαμό της Ζωής Λάσκαρη! Οι συγκινητικές αναρτήσεις στα social media

Ραγίζει καρδιές το «αντίο» του Γκλέτσου στη Λάσκαρη: «Γενναίο πλάσμα έπεσε και σηκώθηκε πολλές φορές»!

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Το συγκλονιστικό «αντίο» στην μαμά της, Ζωή Λάσκαρη!

Ζωή Λάσκαρη: Η λαμπρή καριέρα της και όσα δεν γνωρίζετε για την ντίβα του ελληνικού κινηματογράφου!

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top