ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ φωτό star.gr: "Απόβαση" στη Μύκονο έκανε η Λίντσεϊ Λόχαν - Ποιoν Έλληνα συνάντησε;

Συναντήθηκε με τον Ηλία Ψινάκη

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ φωτό star.gr: "Απόβαση" στη Μύκονο έκανε η Λίντσεϊ Λόχαν - Ποιoν Έλληνα συνάντησε;

Το καλοκαίρι του 2016 τη βρήκε (σχεδόν)… ολόκληρο σε ελληνικό έδαφος και συγκεκριμένα σε αυτό της… Μυκόνου.

Η Λίντσεϊ Λόχαν δεν… «ερωτεύτηκε» μόνο το νησί των Ανέμων, αλλά ερωτεύτηκε και στο νησί των επιχειρηματία και τελικά απαρνήθηκε την κοσμική ζωή του εξωτερικού για αυτή της Μυκόνου.

Ωστόσο, - αν και τυπικά το καλοκαίρι δεν έχει ξεκινήσει ακόμα και παρόλο που η σχέση της με τον Ντένη Παπαγεωργίου ανήκει στο παρελθόν, το «άτακτο κορίτσι» του Χόλυγουντ απόλαυσε ξανά ολιγοήμερες διακοπές στο κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται στις αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε το star.gr, η σταρ που πάτησε πόδι στο νησί το απόγευμα της Παρασκευής, βρέθηκε για φαγητό το μεσημέρι του Σαββάτου σε γνωστό παραθαλάσσιο εστιατόριο της Φτελιάς, συνοδευόμενη από 5 άντρες!

Την Κυριακή της, όπως φαίνεται στις αποκλειστικές μας πληροφορίες, της πέρασε στην παραλία της Ψαρού, και συγκεκριμένα στο Nammos, όπου όχι μόνο έφαγε ελληνική κουζίνα πίνοντας... βότκα, αλλά «πάρταρε» υπό τους ήχους ελληνικής μουσικής με την παρέα της.

Μάλιστα, συναντήθηκε και με τον Ηλία Ψινάκη, που διασκέδαζε στο μαγαζί με το φλοράλ του πουκάμισο, με τη δική του παρέα. Οι δυο τους συνομίλησαν για αρκετή ώρα, δείχνοντας ότι δεν είναι η πρώτη φορά που οι δυο τους έχουν συναντηθεί, ενώ κάποια στιγμή και εκείνη πήγε στο δικό του τραπέζι.

Λέτε να ξανακεραυνοβοληθεί και να περάσει ακόμα ένα καλοκαίρι… ανάμεσά μας;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top