Τη δυσκολότερη μάχη της ζωής του  δίνει ο Στάθης Ψάλτης, ο οποίος παλεύει με τον καρκίνο.

Ο δημοφιλής  ηθοποιός που μας έχει χαρίσει άφθονες στιγμές γέλιου, νοσηλεύεται στο Αντικαρκινικό- Ογκολογικό νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» και   έχει δίπλα του την οικογένειά του, τους φίλους του αλλά και τους θεράποντες ιατρούς που κάνουν τα πάντα ώστε να επιστρέψει υγιής και χαμογελαστός στο σπίτι του.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει ήδη από το star.gr, στις αρχές Φεβρουαρίου  o Στάθης Ψάλτης βρισκόταν σε περιοδεία στην Πτολεμαΐδα για να παίξει μαζί με άλλους πρωταγωνιστές στην επιθεώρηση «Όλοι μαζί... τη φάγαμε», ένιωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της περιοχής, όπου οι γιατροί του συνέστησαν να διακόψει την παράσταση και να επιστρέψει στην Αθήνα για εξετάσεις.

Η Ελένη Φιλίνη πριν από λίγες ημέρες τον επισκέφθηκε στο νοσοκομείο και θέλησε να ανοίξει την καρδιά της στο star.gr.

«Αυτό το διάστημα ο Στάθης περνάει μια ταλαιπωρία. Όλοι μαζί ευχόμαστε να το ξεπεράσει γρήγορα, να συνέλθει και να είναι όλα περαστικά», είπε αρχικά η ηθοποιός και πολύ καλή του φίλη.

Κλείνοντας υπογράμμισε: «Πριν από λίγες ημέρες πήγα να τον δω στο νοσοκομείο. Ο Στάθης είναι πολύ δυνατός άνθρωπος. Το παλεύει και η Χριστίνα βρίσκεται συνεχώς δίπλα του».

 

e-mail:msκentzou@star.gr

Διαβάστε επίσης:

Ο Λευτέρης Πανταζής είδε τον Ψάλτη στο νοσοκομείο! Όσα ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ στο star.gr

Tags: