ΜΟΝΟ στο star.gr - ΣΥΓΚΙΝΕΙ η Μαντώ: Ήταν νέος ο Λουκιανός, δεν έπρεπε να φύγει

Το «αντίο» της τραγουδίστριας στον Κηλαηδόνη

ΣΥΓΚΙΝΕΙ η Μαντώ για Κηλαηδόνη

Είχε την τύχη να συνεργαστεί μαζί του στα πρώτα της βήματα και έχει τα καλύτερα και μόνο να θυμάται από εκείνον. 

Η είδηση του θανάτου του Λουκιανού Κηλαηδόνη σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο και ειδικά στην Μαντώ, που μιλώντας αποκλειστικά στο star.gr, αναφέρθηκε όχι μόνο στον άνθρωπο που γνώρισε και συνεργάστηκε, αλλά και στα όσα κρατάει και έχει να θυμάται από τον καλλιτέχνη. 

Ο λόγος της συγκινεί...

«Δεν είχα μιλήσει πρόσφατα μαζί του, αν και είχα μάθει ότι δεν ήταν καλά τώρα τελευταία στην υγεία του. Τι να πω… είναι τραγικό αυτό που συνέβη. Είναι μεγάλη απώλεια. Τα θερμά μου συλλυπητήρια και στην οικογένειά του. Είχαμε συνεργαστεί στο παρελθόν στο «Πάρτι στη Βουλιαγμένη», ένα καταπληκτικό event που είχε συμβεί και νομίζω ότι έχει αφήσει ιστορία. Είχα την τύχη και την χαρά να συνεργαστώ μαζί του στα πρώτα μου βήματα. Ήταν πολύτιμη η συνεργασία μου μαζί του. Ήταν ένας αυθεντικός καλλιτέχνης, πολύ κοντά στον κόσμο, πάρα πολύ απλός, με φοβερό και πηγαίο ταλέντο, με μια αισιοδοξία και μια ευθυμία που σπάνια συναντάς. Λυπάμαι πάρα πολύ. Τι να πω… ήταν νέος. Δεν έπρεπε να φύγει», είπε αρχικά, μιλώντας στο star.gr.

Όσο για το πώς ήταν σαν άνθρωπος ο Λουκιανός Κηλαηδόνης μέσα από τα μάτια της; «Ήταν πάρα πολύ καλός. Φοβερός συνεργάτης και νομίζω δεν είχε ακουστεί ποτέ κάτι για τον Λουκιανό. Σε όλες του τις συνεργασίες ήταν άψογος. Και πάνω από όλα ήταν ένας πάρα πολύ καλός φίλος. Ένας άνθρωπος που έδειχνε φοβερή οικειότητα και δενόταν με τους συνεργάτες του», συμπλήρωσε.

Λίγη ώρα αργότερα, έστειλε το δικό της «αντίο» και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας: «Σήμερα έφυγε από τη ζωή ένας μεγάλος καλλιτέχνις που είχα την τύχη και τη χαρά να είμαι κοντά του στα πρώτα μου βήματα.Το πάρτυ της Βουλιαγμενης ήταν ένα από τα πιο μεγαλειώδη και ιστορικά μουσικά δρώμενα στην Ελλάδα και ήμουν κι εγώ εκεί..Καλο ταξίδι Λουκιανε,ήσουν πάντα ένας rocker cowboy..Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια!» έγραψε.

 

της Κάσσι Φιλιππιτζή

email: k.filippitzi@star.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top