Ένα από τα ακριβότερα διαζύγια αναμένεται να είναι αυτό ανάμεσα στην Αθηνά Ωνάση και τον σύζυγό της Αλβάρο Aλφόνσο Ντε Μιράντα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Reallife, η χρυσή κληρονόμος  προετοιμάζεται για την τελευταία δικαστική διαμάχη, που θα δώσει και επίσημα τέλος στον γάμο τους, ο οποίος κράτησε 11  χρόνια.

(Ο Αλβάρο με τη νέα του σύντροφο, Ντενίζ Σεβέρο)

Αυτή η μάχη θα δοθεί στις αρχές Μαρτίου, οπότε και το δικαστήριο θα αποφασίσει για τη μηνιαία διατροφή που θα λαμβάνει ο Ντόντα.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, αλλά και τις δηλώσεις του δικηγόρου της Αθηνάς, Ρόμπερτ Κοέν, ο Αλβάρο θα ζητήσει διατροφή ύψους 300.000 ευρώ το μήνα.

Βέβαια, μέχρι στιγμής έχει οριστεί ως προσωρινή διατροφή ποσό περίπου 150.000 ευρώ! Στην ίδια δίκη θα εξεταστούν κι άλλα ζητήματα που εκκρεμούν, όπως το αν ο Ντόντα έχει δικαίωμα να λάβει μέρος της περιουσίας της Αθηνάς ή όχι.

(Η κόρη του Ντόντα, Βίβιαν  με την Ντενίζ Σεβέρο)

Όσον αφορά τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει τον περασμένο Σεπτέμβριο, η χρυσή κληρονόμος, το δικαστήριο είχε παραχωρήσει προσωρινά στον Βραζιλιάνο αναβάτη το σπίτι στο Βέλγιο για να διαμένει με την 17χρονη κόρη του, Βίβιαν.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Αθηνά ζήτησε από το δικαστήριο  να σταματήσει να πληρώνει τα δίδακτρα στο οποίο φοιτά η έφηβη κοπέλα, όπως και τα έξοδα του σπιτιού, αλλά οι δικαστές απέρριψαν το αίτημά της.

Tags: