Νέος ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στο Παρίσι! Πυροβόλησαν αστυνομικό

Νέο χτύπημα μετά από τους πυροβολισμούς στο αεροδρόμιο Ορλί

Νέος ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στο Παρίσι! Πυροβόλησαν αστυνομικό

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται για μια ακόμα φορά η Γαλλία, αφού μετά το αιματηρό επεισόδιο στο αεροδρόμιο Ορλί του Παρισιού, σημειώθηκε και νέο επεισόδιο αυτή τη φορά στα βόρεια της γαλλικής πρωτεύουσας, όπου σύμφωνα με πληροφορίες τουλάχιστον ένας αστυνομικός τραυματίστηκε από πυρά. 

Όπως μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ ο άνδρας που πυροβόλησε τον αστυνομικό κατάφερε να διαφύγει και οι αστυνομικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης άνοιξε πυρ κατά τη διάρκεια ενός ελέγχου σε δρόμο του Παρισιού, ενώ προς το παρόν η αστυνομία ερευνά αν τα δύο περιστατικά που αναστάτωσαν το Παρίσι συνδέονται. 

Η Le Parisien αναφέρει ότι ένας άνδρας που οδηγούσε ένα Renault Clio πυροβόλησε τον αστυνομικό και εξαφανίστηκε. Το αυτοκίνητο βρέθηκε στην περιοχή Vitry και μέσα οι αστυνομικοί βρήκαν ένα ματωμένο t-shirt.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι από το αεροδρόμιο Ορλί κατάφερε να ξεφύγει ένας συνεργός του άνδρα που αποπειράθηκε να αρπάξει το όπλο ενός στρατιώτη με ένα ίδιο αυτοκίνητο. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top