Άφησε αποκρυπτογραφημένο μήνυμα αλλά δεν την πρόλαβαν! Την βρήκαν νεκρή μαζί με τον γιο της

Δεν άντεξε το χωρισμό από τον σύντροφό της

Σκότωσε τον γιο της και αυτοκτόνησε

Τον επτάχρονο γιο της σκότωσε μια νοσοκόμα στο Λονδίνο και μετά έδωσε τέλος στη ζωή της, καθώς υπέφερε από κατάθλιψη μετά από το χωρισμό από τον σύζυγό της.

Τα πτώματα της 37χρονης Σινέιντ Χίγκινς και του μικρού Όισιν βρέθηκαν μέσα στο σπίτι τους στο δυτικό Λονδίνο από αστυνομικούς, οι οποίοι έσπασαν την πόρτα μετά από τις απεγνωσμένες κλήσεις σε βοήθεια από τους συγγενείς της γυναίκας.

Πέντε μέρες πριν από το θάνατό της, η Χίγκινς είχε ποστάρει στο Twitter ένα αποκρυπτογραφημένο μήνυμα, στο οποίο συνέκρινε τη ζωή της με τυφώνα.

Μάλιστα παρά το γεγονός ότι η ίδια περιέγραφε τον εαυτό της ως ένα ευχάριστο και γελαστό άτομο και μητέρα του πολύτιμου Όισιν, τα τελευταία της μηνύματα στα social media έδειχναν ότι περνά μια πολύ δύσκολη περίοδο.

Η τραγωδία αποκαλύφθηκε το πρωί της Τετάρτης, όταν η αστυνομία μπήκε στο διαμέρισμά της, αφού είχε μέρες να δώσει σημεία ζωής και οι δικοί της άνθρωποι είχαν ανησυχήσει.

Οι γείτονές της είπαν ότι ο πρώην σύντροφός της καθόταν έξω από το σπίτι, γιατί ο Όισιν δεν είχε πάει στο σχολείο του.

Εκτιμάται μάλιστα ότι μητέρα και γιος κείτονταν νεκροί μέσα στο σπίτι από το Σαββατοκύριακο, αφού τότε τους είχαν δει τελευταία φορά ζωντανούς.

«Ήταν ένα αξιαγάπητο κορίτσι και θα μας λείψει πολύ. Όταν μετακόμισε εδώ πριν από δύο χρόνια ήταν ένας χαρούμενος άνθρωπος, όμως όσο περνούσε ο καιρός έδειχνε όλο και πιο δυστυχισμένη», είπε μια γειτόνισσα της γυναίκας.

Όπως έγινε γνωστό η γυναίκα είχε χωρίσει, αλλά αντιμετώπιζε και σοβαρά οικονομικά προβλήματα, αφού ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος αύξησε το ενοίκιο κι εκείνη δεν μπορούσε να το πληρώσει.

«Φορούσε τζιν και ένα καφέ παλτό και έδειχνε απεριποίητη. Είχε εγκαταλείψει τον εαυτό της. Της είχα πει ότι υπάρχουν άνθρωποι από τους οποίους μπορεί να ζητήσει βοήθεια, αλλά δε νομίζω ότι με άκουσε. Στο τέλος μάλιστα είχε σταματήσει να πηγαίνει και στη δουλειά της», είπε μια φίλη της.

Όσο για τον μικρό Όισιν; Ήταν ένα χαρούμενο αγοράκι που είχε φίλους και έπαιζε όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας του.

Δυστυχώς όμως το νήμα της ζωής του κόπηκε αιφνίδια και βίαια από το χέρι της ίδιας του της μητέρας, η οποία σε μία από τις αναρτήσεις της είχε ανεβάσει μια φωτογραφία της μαζί του κι έγραφε: «Μαζί παντού και για πάντα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top