Δείτε: πυροσβέστης με ύψος 1,20 και 40 κιλά!

Ο πιο μικροσκοπικός στον κόσμο

Είναι μετά να πιστεύεις ότι το μέγεθος μετράει; Με ύψος 1,20 και βάρος 40 κιλά, ο Vince Brasco είναι ο πιο μικροσκοπικός πυροσβέστης του κόσμου, χωρίς να υστερεί σε τίποτα από τους συναδέλφους του!

Ο 19χρονος νάνος υπηρετεί στην πυροσβεστική υπηρεσία του Πίτσμπουργκ των ΗΠΑ. Κρατώντας στιβαρά την αντλία και κάνοντας όλα όσα κάνει κάθε πυροσβέστης παρά το μικρό του μέγεθος, ο Vince αποκαλύπτει το «μυστικό» του: γυμνάζεται πολύ!


Μάλιστα, μπορεί να σηκώσει 3 φορές το βάρος του, τουτέστιν 120 κιλά! «Επειδή μπορώ να σηκώσω μεγάλο βάρος τα πάω περίφημα στις επιχειρήσεις διάσωσης, όπως για παράδειγμα σε τροχαία ατυχήματα... Και μπορώ άνετα να κρατάω την μάνικα, χωρίς να χάνω τον έλεγχο», αναφέρει ο 19χρονος.


Ακόμα πιο εντυπωσιακό, πάντως, είναι το ότι ο Vince είναι εθελοντής πυροσβέστης και δεν παίρνει δεκάρα τσακιστή! Κανονικά, εργάζεται σε κατάστημα με ηλεκτρονικά είδη, ενώ ονειρεύεται να γίνει νοσοκόμος και γι’ αυτό διαβάζει όσο περισσότερο μπορεί!Δείτε τον πιο μικροσκοπικό πυροσβέστη του κόσμου επί τω έργω

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top