ATM βγάζει ράβδους χρυσού!

Ποια οικονομική... κρίση;

ATM βγάζει ράβδους χρυσού!

Βάζεις λεφτά και παίρνεις… ράβδους χρυσού!

Δεν πρόκειται για αστείο, ούτε για υπερβολή, αλλά για ένα νέο – το δεύτερο μετά αυτό του Abu Dhabi– μηχάνημα, το οποίο εξαργυρώνει χρήματα με ράβδους χρυσού. Βρίσκεται στο πεντάστερο ξενοδοχείο Westing Palace της Μαδρίτης και ήδη έχει προκαλέσει, καθώς εκτός από ράβδους χρυσού του 1, των 5 και των 10 γραμμαρίων, διαθέτει και χρυσά χαρτονομίσματα, τα οποία μπορεί κανείς να πάρει με πολύ λιγότερα χρήματα.

«Το μεγάλο πλεονέκτημα του πελάτη είναι ότι μπορεί να προμηθευτεί χρυσό σε πολύ λογική τιμή, κάτι που δεν συμβαίνει ούτε στις τράπεζες ούτε σε οποιαδήποτε οικονομική συμφωνία», δήλωσε ο Thomas Geissler, εμπνευστής του Gold To Go, όπως ονομάζεται το μηχάνημα. Μάλιστα αποκάλυψε ότι η τιμή της φθηνότερης ράβδου είναι 40 ευρώ.

Το atm με τις ράβδους χρυσού δι��θέτει touch screen, μέσω της οποίας κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να ενημερωθεί για την τιμή του χρυσού κάθε 10 λεπτά.

Όπως δήλωσαν πάντως περαστικοί του ξενοδοχείου – περαστικοί όχι θαμώνες- καλύτερα θα ήταν το μηχάνημα να έδινε λεφτά! Εάν μάλιστα έβαζες λεφτά και έπαιρνες περισσότερα, ακόμη καλύτερα!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top