Παπαγάλος είπε στην αστυνομία που μένει

Ήξερε τη διεύθυνση του σπιτιού του

Ευτυχώς που ήξερε να μιλάει και ο ιδιοκτήτης του είχε φροντίσει να του μάθει σωστά τη διεύθυνση του σπιτιού τους στο Τόκιο. Ο λόγος για ένα εξωτικό, αφρικανικό παπαγάλο που αποφάσισε να πάει τη βόλτα του μόνος του.


Το έσκασε λοιπόν από το σπίτι και άρχισε την περιπλάνηση μέχρι που πείνασε και κουράστηκε. Η αστυνομία τον εντόπισε και καθώς ήταν προφανές ότι το πτηνό είχε χαθεί, το μετέφερε σε κλινική ζώων.


Η περιπέτεια του είχε αίσιο τέλος γιατί ο παπαγάλος εκτός από το όνομα του έδωσε και άλλα στοιχεία! Το πτηνό επαναλάμβανε συνεχώς την ακριβή διεύθυνση του σπιτιού του ιδιοκτήτη του, όσο φιλοξενούνταν στην κλινική.Οι υπεύθυνοι ειδοποίησαν και πάλι την αστυνομία η οποία μετέφερε τον παπαγάλο στο σπίτι του.


«Ήμουν αμελής γιατί σπανίως πετάει», δήλωσε σε ειδησεογραφικό πρακτορείο ο ιδιοκτήτης του, και πρόσθεσε ότι τώρα διαπιστώνει πόσο χρήσιμο ήταν που τον δίδασκε τις απαραίτητες λέξεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top