Πρόστιμο για τις μεγάλες μερίδες

Σε ιδιοκτήτη εστιατορίου

Ένας ιδιοκτήτης εστιατορίου αντιμετωπίζει προβλήματα με την τοπική εφορία, γιατί οι μερίδες με σνίτσελ ή με κοτολέτες από μοσχάρι που ετοιμάζει για τους πελάτες του, σε μια εργατική συνοικία της Γερμανίας, είναι μεγαλύτερες από το μέσο όρο.

Ο ιδιοκτήτης είπε ότι τα τεράστια σνίτσελ του είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στην πόλη και πουλάει σχεδόν 70 πιάτα την ημέρα. Είπε ακόμη ότι οι εφοριακοί πιστεύουν πως πουλάει 200 μερίδες την ημέρα, με βάση την ποσότητα του κρέατος που αγοράζει και συνεπώς τον κάλεσαν να πληρώσει περισσότερο φόρο με βάση έναν υψηλότερο αριθμό πωλήσεων.

«Αν προσέφερα μικρότερες μερίδες στην κανονική τιμή όπως αυτή, δεν θα είχα κανέναν πελάτη γιατί η μερίδα αυτή δεν θα τους χόρταινε», τόνισε υπογραμμίζοντας ότι οι πελάτες του είναι εργάτες.

Ο εστιάτορας διαμαρτυρήθηκε έντονα στην εφορία. Το θέμα του έχει γνωστό στη γερμανική επικράτεια από τα ΜΜΕ και μια εκστρατεία ήδη διεξάγεται υπέρ του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top