Κουβαρντάς ο δίγαμος Αυστραλός

Με τα χρήματα της μιας,έκανε διακοπές με την άλλη

Ένοχος για διγαμία και για υπεξαίρεση 215.000 δολαρίων Αυστραλίας (137.000 ευρώ) από τη δεύτερη σύζυγό του, κρίθηκε 59χρονος Αυστραλός, από δικαστήριο της Μελβούρνης. Μάλιστα, σύμφωνα με την κατάθεση της παθούσας, ο 59χρονος της «έφαγε» πάνω από 500.000 δολάρια. Ακριβά αυτοκίνητα, πολυτελή διαμερίσματα και μονοκατοικίες που η γυναίκα, πίστευε ότι πλήρωνε ο πλούσιος σύζυγός της, αποδείχθηκε ότι ήταν μία ψεύτικη βιτρίνα που χρησιμοποίησε για να ροκανίσει όσα μετρητά μπορούσε από την δεύτερη σύζυγό του.

Ο Γκάμλι υπήρξε υψηλόβαθμο στέλεχος επιχείρησης, αλλά κατέληξε σκουπιδιάρης όταν έχασε τη δουλειά του.

Ενώ ήταν παντρεμένος για πολλά χρόνια και πατέρας δυο παιδιών, παντρεύτηκε ξανά με τη Λούσι στην οποία, μάλιστα, έκανε γαμήλιο δώρο μία πολυτελέστατη Πόρσε. Ο Γκάμλι είπε στη Λούσι ότι αγόρασε τοις μετρητοίς την Πόρσε, κάτι που όμως δεν ίσχυε αφού αργότερα η εταιρεία από την οποία είχε ενοικιάσει το πανάκριβο αυτοκίνητο, το κατέσχεσε.

Η Λούσι, η δεύτερη σύζυγος, που ήταν τραπεζική υπάλληλος, μετά από προτροπές του συζύγου της, παραιτήθηκε από την δουλειά της και έδωσε την αποζημίωση που έλαβε σ' αυτόν για να την ..επενδύσει. Ο Γκάμλι χρησιμοποίησε όμως τα χρήματα όχι μόνο για να εντυπωσιάσει τη δεύτερη σύζυγο αγοράζοντάς της ένα πανάκριβο διαμέρισμα στην Μελβούρνη, και μία πολυτελή κατοικία στο Templestowe, αλλά και για να πάει χειμερινές διακοπές με την επίσης σύζυγο Άννα, στην Ευρώπη.

Ο Γκάμλι λειτούργησε ως εξής: Λίγο μετά το γάμο του με την δεύτερη σύζυγο, της αγόρασε, με τα δικά της χρήματα βέβαια, ένα πολυτελές διαμέρισμα στην πόλη. Προκειμένου να καταφέρει να φύγει από την οικογένειά του για έξι μήνες για να μείνει με τη νέα σύζυγο προφασίστηκε ότι έπρεπε να προσέξει το διαμέρισμα ενός φίλου στην πόλη και έτσι για ένα εξάμηνο έμεινε με την Λούσι στο νέο τους σπίτι.

Ο κουβαρντάς, με ξένα χρήματα, Γκάμλι αποφάσισε να αγοράσει και δεύτερο σπίτι στη δεύτερη σύζυγο. Μία πολυτελής κατοικία στο Templestowe, αξίας 942.000 δολαρίων . Ωστόσο, και η πρώτη και νόμιμη σύζυγος είχε απαιτήσεις, με αποτέλεσμα τα χρήματα να μην φτάνουν για να καλύψουν τις απαιτήσεις και των δύο συζύγων. Έτσι η επιταγή που έδωσε ως προκαταβολή στο σπίτι του Templestowe ήταν ακάλυπτη. Τότε, η Λούσι άρχισε να υποπτεύεται ότι ο άντρας των ονείρων της, δεν ήταν αυτός που νόμιζε ότι ήταν.

Ο Γκάμλι, εν τω μεταξύ, λίγο πριν εξαργυρωθεί η επιταγή της προκαταβολής, προφασίστηκε στη δεύτερη σύζυγο ότι έχασε τη μητέρα του και θα λείψει για μία-δύο εβδομάδες, για να κανονίσει τα της κηδείας. Και αυτό ψέμα. Ο Γκάμλι πήρε την πρώτη του σύζυγο και αναχώρησε για σκι στις Ελβετικές Άλπεις. Όπως αποδείχθηκε σε δικαστήριο της Μελβούρνης οι χειμερινές διακοπές μάλλον έκαναν κακό στα σχέδια του Γκάμλι, αφού η Λούσι άρχισε να ψάχνει και ανακάλυψε την αλήθεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top