Τα 12ποντα δεν συγκινούν τους άνδρες

Τι υποστηρίζουν ερευνητές

Τα 12ποντα δεν συγκινούν τους άνδρες

Μέριλιν Μονρό, Βικτόρια Μπέκαμ, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Έλενα Κρίστενσεν και πολλές ακόμα βρίσκονται στον κατάλογο με τις γυναίκες που επιλέγουν σχεδόν πάντα να φορούν ψηλά τακούνια.

Τα ψηλοτάκουνα παπούτσια έχουν χαρακτηριστεί ως ανδρικό φετίχ, σύμβολο ερωτισμού, γυναικεία αδυναμία και τόσα άλλα. Ε! λοιπόν ξεχάστε τα όλα. Τα τακούνια εκθρονίστηκαν. Όχι όμως γιατί άλλαξε η μόδα αλλά γιατί τα «έριξαν» οι επιστήμονες.

Νέα Βρετανική έρευνα υποστηρίζει ότι ο κόπος σας, να περπατάτε πάνω στα δωδεκάποντα πάει χαμένος, καθώς οι άνδρες δεν δείχνουν να ενδιαφέρονται εάν μια γυναίκα φορά ψηλοτάκουνα ή όχι. Ό��ως επίσης δεν δείχνουν να καταλαβαίνουν αν τα αγαπημένα σας γοβάκια κοστίζουν μια περιουσία. Η μελέτη ισχυρίζεται ότι η αλλαγή που προκαλούν τα τακούνια στη στάση μιας γυναίκας δεν έχει καμία επίδραση στους άνδρες. Σύμφωνα με τους επιστήμονες, οι άνδρες που πήραν μέρος στο πείραμα δεν ήταν σε θέση να δουν τη διαφορά στην κίνηση των γυναικών με τακούνια και με ίσια παπούτσια.

Η απάντηση στη συγκεκριμένη έρευνα θα μπορούσε να είναι η δήλωση της Μέριλιν Μονρό. «Δεν ξέρω ποιος εφηύρε τα ψηλά τακούνια αλλά όλες οι γυναίκες του οφείλουμε πολλά».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top