To Facebook πρόδωσε τον έρωτα του στην… αστυνομία!

Πως την «πάτησε» ένας 27χρονος ερωτύλος

To Facebook πρόδωσε τον έρωτα του στην… αστυνομία!

Την «πάτησε» κυριολεκτικά από έρωτα ένας 27χρονος Αμερικανός, όταν για… «κακή» του τύχη ερωτεύτηκε μια 14χρονη μαθήτρια.


Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω διαδικτύου και ο έρωτας του φούντωσε. Τόσο πολύ μάλιστα που ο 27χρονος ήθελε πάση θυσία να αποδείξει ότι η 14χρονη ήταν η γυναίκα της ζωής του.


Έτσι, για να διατυμπανίσουν σε όλους του διαδικτυακούς τους φίλους το χαρμόσυνο γεγονός, οι δυο νέοι άλλαξαν statusστο Facebookκαι από «ελεύθεροι»το μετέτρεψαν σε «δεσμευμένοι» .


Ο 27χρονος μάλιστα ήταν τόσο τυφλωμένος από έρωτα, που έγραφε δημόσια στο προφίλ της αγαπημένης του: « Μακάρι να είχα το δικό μου σπίτι και να μέναμε μαζί. Θέλω να σε βλέπω κάθε μέρα. Δεν έχει σημασία τι ώρα θα είναι και που θα είναι».


Και να ήταν μόνο αυτό; Μικρό το κακό! Ο ερωτύλος Ρόμπερτ Νίκοσον, είπε να πάει ένα βήμα παραπέρα τη σχέση τους και πήρε την 14χρονη μαζί του σε εμπορικό κέντρο ώστε να της αγοράσει το δαχτυλίδι των αρραβώνων τους.


Ο 27χρονος αν και γνώριζε ότι διατρέχει τον κίνδυνο σύλληψης σε περίπτωση που τον «έπιαναν» επ΄ αυτοφώρω οι κάμερες ασφαλείας, το ρίσκαρε και τελικά, συνελήφθη.


Την επόμενη εβδομάδα μάλιστα, θα βρεθεί και κατηγορούμενος για σεξουαλική επίθεση σε ανήλικο.


Και σαν να μην έφτανε ο «πόνος» του, ο Ρόμπερτ Πάτινσον έχει να αντιμετωπίσει και τον χλευασμό μεγάλης μερίδας site των ΗΠΑ,που προτρέπουν τους χρήστες του Facebook να μην εμφανίζουν τις νεαρές αρραβωνιαστικιές τους στο προφίλ τους, διότι ο «μεγάλος αδερφός» παραμονεύει!...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top