Συμφωνία: σου κάνω δώρο πλαστική, μένεις μαζί μου ένα χρόνο

Το... δώρο Γερμανού στην σύντροφό του

Μέχρι σήμερα ξέραμε για συμβασιούχους ορισμένου χρόνου στο Δημόσιο. Για συμβασιούχους σε μια σχέση πρώτη φορά ακούμε... Η ιδέα ανήκει σε έναν Γερμανό που χάρισε στην καλή του μια προσθετική στήθους με τον όρο να μείνει μαζί του ένα χρόνο! Ωστόσο, η κοπέλα δεν τήρησε την συμφωνία και τώρα... τρέχει να ξεπληρώσει.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Bild, η 20χρονη Anastasia ήθελε διακαώς να μεγαλώσει το στήθος της και ο καλός της αποφάσισε να της κάνει δώρο την επέμβαση - εξάλλου αυτός θα το χαιρόταν.

Για να έχει το κεφάλι του ήσυχο πως τα λεφτά που θα έχουν... χειροπιαστά αποτελέσματα, ο Carten έβαλε την σύντροφό του να υπογράψει συμφωνία που όριζε ότι εκείνος θα πληρώσει τα 2.800 ευρώ για την επέμβαση και εκείνη θα μείνει μαζί του για ένα χρόνο.

Σαν να το ήξερε ο άνθρωπος, η Anastasia τον χώρισε πριν περάσουν 12 μήνες από την αυξητική στήθους και, έτσι, ο Carten ζητάει πίσω τα λεφτά του!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η κοπέλα έχει επιστρέψει 1.800 ευρώ, όμως, δεν ξέρει αν θα καταφέρει να ξεχρεώσει.

Δεν πειράζει βρε! Μπορεί ο Carten να κατασχέσει την... σιλικόνη!

Υ.Γ.: Κάτι τέτοια βλέπει η Μέρκελ και πώς να μην επιμένει για δημοσιονομική πειθαρχία στην Ευρώπη;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top