Ισπανίδα έχει τίτλο ιδιοκτησίας για... τον Ήλιο!

Μπορεί να μας ζητήσει και λεφτά για την... ακτινοβολία

Ιδιοκτήτρια του Ήλιου και, μάλιστα, με σχετική συμβολαιογραφική πράξη είναι μία Ισπανίδα! Μάλιστα, η ίδια υποστηρίζει πως πρέπει να της παραχωρηθεί η... επικαρπία, αφού δεν υπάρχει γνωστός ιδιοκτήτης εδώ και 5 δισεκατομμύρια χρόνια!

Δεν ξέρουμε αν η τρέλα πάει στα βουνά, στο Σαλβατέρα ντε Μίνιο της βορειοδυτικής Ισπανίας πήγε πάντως και... επισκέφθηκε την Άχνελες Ντουράν.

Η κα. Ντουράν υποστηρίζει πως ο Ήλιος της ανήκει και -δημοσιεύοντας το σχετικό έγγραφο στην εφημερίδα «La Voz de Galicia»- αναφέρεται: «είμαι ιδιοκτήτρια του Ήλιου, ενός αστεριού φασματικού τύπου G2, που βρίσκεται στο κέντρο του ηλιακού μας συστήματος, σε απόσταση περίπου 149,6 εκατομμυρίων χιλιομέτρων από την Γη».

Σύμφωνα με την ��δια, μία διεθνής σύμβαση απαγορεύει στις χώρες να είναι ιδιοκτήτριες πλανητών, ενώ ένας Αμερικανός που έχει παρόμοια συμβολαιογραφική πράξη είναι ο ιδιοκτήτης της Σελήνης.

Τόσο την έχει χτυπήσει ο Ήλιος την Ισπανίδα, που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μας χρεώσει την χρήση της ηλιακής ακτινοβολίας! Όπως λέει, τα έσοδα θα πηγαίνουν κατά 50% στα ισπανικά ταμεία, το 20% στα ασφαλιστικά ταμεία της χώρας, το 10% για την έρευνα και το 10% στην τσέπη της.

Αλήθεια, θα χρεώσει μόνο εμάς ή και τους... εξωγήινους;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top