Τσαγκάρης υπνώτισε τους υπαλλήλους του

Για να μην κρυώνουν

Ένας τσαγκάρης από τη Βρετανία υπνώτισε τους υπαλλήλους του, για να μην κρυώνουν!

Ο ιδιοκτήτης του εργαστηρίου παπουτσιών, επέμενε να κρατά τις πόρτες του καταστήματος ανοιχτές για να φεύγουν οι αναθυμιάσεις από τις κόλλες που χρησιμοποιούσαν οι τεχνίτες του. Η θερμοκρασία στο Bromsgrove του Worcestershire όμως έπεφτε στους 13 βαθμούς Κελσίου και οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονταν ότι κρυώνουν.

Αρχικά αγόρασε στον καθένα παλτό, αλλά η λύση αυτή δεν ήταν η κατάλληλη.Ο κ. Connellan, λοιπόν επιστράτευσε τον υπνωτιστή James Kerwin, ο οποίος χρειάστηκε μόλις πέντε λεπτά για να κάνει τους εργαζόμενους να πετάξουν τα ρούχα τους από τη... ζέστη.

Όπως δήλωσε σε βρετανική εφημερίδα, αρχικά δεν ήταν και τόσο θετικός στην ιδέα του υπνωτισμού, μόλις είδε όμως τους υπαλλήλους του να μένουν με τα κοντομάνικα και να τους ενοχλεί η … ζέστη, άλλαξε γνώμη.

Ο υπνωτιστής ισχυρίστηκε ότι οι άνθρωποι μπορούν να επαναπρογραμματιστούν, όπως και ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής και μπορούν να εκπαιδευτούν κατάλληλα, ώστε να σκέφτονται με άλλο τρόπο το τι αισθάνονται.

«Μια ζωή είχα κρύα χέρια. Αλλά όχι πια», υποστήριξε ένας από τους υπαλλήλους, o οποίος είπε οτι πλέον δεν κρυώνει καθόλου και όχι μόνο στη δουλειά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top