Ο πιο έγκυρος αστρολόγος: Πολ το χταπόδι!

Έξω έπεσαν όλοι οι μελλοντολόγοι για το 2010

Ο πιο έγκυρος αστρολόγος: Πολ το χταπόδι!

Την... σκόνη του Πολ, του γνωστού χταποδιού, έφαγαν όλοι οι μελλοντολόγοι, καθώς το παγκοσμίου φήμης μαλάκιο ήταν το μόνο που έπεσε διάνα στις προβλέψεις του για το 2010!

Σύμφωνα με την ιταλική οργάνωση Cicap, που ασχολείαι με τις προβλέψεις και τις γκάφες των αστρολόγων κάθε χρόνο, πολλοί προέβλεψαν γεγονότα που δεν επαληθεύτηκαν ποτέ.

Μεταξύ άλλων, οι περίπου 15.000 αστρολόγοι και μέντιουμ της γειτονικής χώρας είχαν προβλέψει για την χρονιά που φεύγει τη δολοφονία του Μπαράκ Οµπάµα, το διαζύγιο του ζεύγους Πιτ - Ζολί και την κατάκτηση του Παγκοσµίου Κυπέλλου από την Αγγλία.

Μην το ψάχνετε, τίποτα από αυτά δεν έγινε! Μόνο ο -μακαρίτης πλέον- Πολ έπεσε διάνα σε όσα προέβλεψε με τα πλοκάμια του. Στη διάρκεια του µεγαλύτερου αθλητικού γεγονότος του 2010, του Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής, το χταποδάκι μάντεψε σωστά µέσα από το ενυδρείο του τα αποτελέσµατα 9 αγώνων, μεταξύ του οποίου και ο τελικός!

«Κάθε χρόνο το αποτέλεσµα είναι το ίδιο», δηλώνει στην εφηµερίδα «La Republica» ο επικεφ��λής της Cicap, Μάσιµο Πολιντόρο και προσθέτει: «οι αστρολόγοι και οι µάντεις δεν έχουν την ικανότητα να προβλέπουν το µέλλον περισσότερο απόέναν έξυπνο άνθρωπο που διαβάζει εφηµερίδες».

Είδατε δόξες και τιμές μετά θάνατον ο Πολ; Κρίμα που έφυγε από τον μάταιο τούτο κόσμο και δεν προλάβαμε να τον ρωτήσουμε για τα... ερωτικά μας!

Δείτε και θυμηθείτε τον Πολ να προβλέπει ότι η Ισπανία θα στεφθεί πρωταθλήτρια κόσμου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top