Τα πιο ακριβά ποτά του κόσμου

Ένα μπουκάλι κονιάκ κοστίζει 1.946.000 δολάρια

Τα πιο ακριβά ποτά του κόσμου

Σας παρουσιάζουμε τα ακριβότερα ποτά του κόσμου που όποιος αποφασίσει να τα προσθέσει στην κάβα του μάλλον θα πρέπει να προσλάβει και σεκιούριτι για να τα προσέχει.

Για να αποκτήσετε το ακριβότερο κονιάκ θα δώσετε μόλις (!)1.946.000 δολάρια. Η παραγωγή του ξεκίνησε το 1776 και παλαιώνει σε βαρέλια για περισσότερο από 100 χρόνια. Η φιάλη του είναι επενδυμένη με χρυσό 24 καρατίων και πλατίνα, ενώ είναι διακοσμημένο με 6.500 πιστοποιημένα διαμάντια.

Το ποτό σας είναι η τεκίλα και θέλετε να εντυπωσιάσετε; Πλατίνα και ασήμι σε συνδυασμό με 6.000 διαμάντια διακοσμούν την πιο ακριβή τεκίλα του κόσμου. Όσο για το περιεχόμενο, τριών, έξι και εννέα ετών τεκίλα είναι ανακατεμένες σε ιδανική αναλογία. Η τιμή της φιάλης είναι 1.547.880 δολάρια.

Πάμε στα κρασιά τώρα! Το ακριβότερο κρασί του κόσμου είναι τόσο παλιό που οι περισσότεροι αμφιβάλουν στο αν πίνεται. Το Chateau Lafite είχα αγοραστεί αρχικά από τον Thomas Jefferson στην Γαλλία και πουλήθηκε σε δημοπρασία στο Λονδίνο το 1985. Ιδιοκτήτης του πλέον ένας Άγγλος συλλέκτης που έδωσε το ποσό των 160.000 δολαρίων για να το αποκτήσει.

Δεν υπάρχουν μόνο ακριβά ποτά, αλλά και ακριβά νερά. Το Kona Nigari παρασκευάζεται στην Ιαπωνία και ένα μικρό μπουκαλάκι κοστίζει περίπου 20 ευρώ. Πρόκειται για νερό που προέρχεται από τις θάλασσες της Χαβάης και αντλείτε από βάθος περίπου 2000 ποδιών και λένε ότι έχει ιαματικές ιδιότητες.

Με τα συγκεκριμένα ποτά πάντως, ακόμα και αν κάποιος τα αποκτήσει θα είναι πολύ φειδωλός στο γέμισμα των ποτηριών.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top