Λιονταρίνα «βάζει χέρι» στο Βασιλιά της Ζούγκλας!

Να ποιος είναι ο «αρχηγός»

Λιονταρίνα «βάζει χέρι» στο Βασιλιά της Ζούγκλας!
Τι κι αν είναι ο βασιλιάς της ζούγκλας; Άλλος φαίνεται πως κάνει κουμάντο στο… «σπίτι»! Το αποδεικνύουν άλλωστε και οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από τον Εθνικό Ζωολογικό Κήπο της Ουάσινγκτον.
Ο αρσενικός Luke, μαζεύεται κυριολεκτικά στη γωνιά του, όταν η θηλυκή λιονταρίνα του «βάζει χέρι». Για ποιο λόγο; επειδή το παράκανε με την μόλις 5 μηνών κορούλα του και ήταν πιο άγριος απ΄όσο έπρεπε μαζί της.

Η ιστορία έχει ως εξής: η μικρή Lusaka ένα από τα πιο ζωηρά λιονταράκια της οικογένειας, πείραζε συνεχώς το μπαμπά της δαγκώνοντας του την ουρά. Αρχικά ο Luke έκανε πως δεν καταλαβαίνει και δεν της έδινε σημασία, μέχρι που δεν άντεξε άλλο και την πήρε στο κυνήγι. Αφού την έπιασε, την έριξε κάτω και άρχισε να παίζει μαζί της, μόνο που η μαμά θεώρησε ότι το παιχνίδι ξέφυγε και επέβαλε την τάξη.

Ο Luke έχει συνολικά εφτά παιδιά από δυο διαφορετικές λιονταρίνες, και μόλις πρόσφατα του επέτρεψαν οι υπεύθυνοι του Ζωολογικού Κήπου να παίζει μαζί τους. Ωστόσο η Lusaka φαίνεται πως είναι αυτή που έχει κερδίσει την καρδιά του, αφού εκτός από το πιο ζωηρό και παιχνιδιάρικο από όλα τα λιονταράκια, είναι και το μόνο στο οποίο δίνει περισσότερη σημασία ο «μπαμπάς».

Δείτε τις καταπληκτικές εικόνες…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top