ΔΕΙΤΕ την πρώτη πλωτή πόλη

Ετοιμάζεται να… σαλπάρει

ΔΕΙΤΕ την πρώτη πλωτή πόλη


Ένα πραγματικό «θαύμα» της σύγχρονης εποχής όπου μπορεί κανείς να βρει τα πάντα… κατοικίες, καταστήματα, χώρους αναψυχής, πάρκα, εμπορικά κέντρα, σχολείο, πανεπιστήμιο, ξενοδοχεία, καζίνο, νοσοκομεία, γήπεδα... όσα δηλαδή υπάρχουν σε μια κανονική και μεγάλη πόλη.

Ονομάζεται «Freedom» και πρόκειται για ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο αστικής ανάπτυξης μέσα στη θάλασσα! Στην ουσία όμως πρόκειται για ένα γιγαντιαίο πλοίο με θέα στον… ωκεανό το οποίο θα μπορεί να στεγάσει μέχρι 50.000 κατοίκους, προσφέροντάς τους όλες τις ανέσεις και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Οι «κάτοικοι» δεν θα βαρεθούν ποτέ σε αυτή την πλωτή πόλη, αφού μπορούν να βρεθούν οπουδήποτε θελήσουν του ανά πάσα ώρα και στιγμή. Ωστόσο, το πρωτότυπο αυτό πλοίο αναμένεται να κατασκευαστεί μέσα στα επόμενα τρία χρόνια, σύμφωνα με τα λεγόμενα των σχεδιαστών του.

Αρκετοί πάντως από τους πλουσιότερους του κόσμου σίγουρα θα σκεφτούν να αφήσουν τις βίλες τους για ένα πλωτό διαμέρισμα στο «Freedom». Όπως καταλαβαίνετε, η πλωτή πόλη απευθύνεται σε λίγους, αφού για να μείνεις εκεί θα πρέπει να έχεις πάρα πολλά χρήματα στην άκρη. Παρόλα αυτά μπορείτε να χαζέψετε τις φωτογραφίες… χωρίς κόστος!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top