Καβάλα στ΄άλογο για να γλυτώσει την κίνηση!

Μπούχτισε και έβαλε τα… ”μεγάλα μέσα”

Καβάλα στ΄άλογο για να γλυτώσει την κίνηση!
Δεν άντεξε την κίνηση ο άνθρωπος. Απηύδησε και είπε να κάνει κάτι! Πήρε λοιπόν το αλογάκι του και το έκανε μεταφορικό μέσο. Ο λόγος για τον He Yanqing, έναν επιχειρηματία από την Κίνα ο οποίος μπορεί να έχει στο γκαράζ του μια συλλογή από πανάκριβα αυτοκίνητα αλλά το μποτιλιάρισμα είναι ο μεγάλος του «εφιάλτης».

Άφωνοι έμειναν οι κάτοικοι της πόλης Xianyang, όταν είδαν τον επιχειρηματία καβάλα στ΄αλογο μέσα στους δρόμους της πόλης, να συνοδεύεται από την γραμματέα του και το… άλογο της!

Πανευτυχής πια ο κύριος Ηe, πετά στα σύννεφα καθώς παρατήρησε ότι η καθημερινή του διαδρομή μειώθηκε από τα 40 λεπτά που έκανε με το αυτοκίνητο, στα 20!

Άρχισε μάλιστα ν’ απαριθμεί και τα πλεονεκτήματα της ιππασίας μέσα στην πόλη: «με κρατά σε φόρμα, έχει πολύ μικρή εκπομπή διοξειδίου του άνθρακα, αποφεύγεις τα μποτιλιαρίσματα, τις κλήσεις για παράνομο παρκάρισμα και δεν χρειάζεται ετήσιο service».

Αφήστε που είναι φτηνό τόσο στην αγορά όσο και στην συντήρηση του! όπως λέει, του κόστισε σχεδόν 2.000 λίρες για να το αγοράσει και το μήνα του στοιχίζει περίπου 50 λίρες για να το ταΐσει!

Να δούμε τώρα αν όλοι οι κάτοικοι της συγκεκριμένης πόλης αποφασίσουν να πηγαίνουν με τα άλογα τους στη δουλειά που θα τα παρκάρουν!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top